Să fii femeia care face ceea ce vrea, care știe ce face și mai ales care alege fericirea si liniștea pentru viața sa

Știu, în zilele noastre este greu să fii persoana pe care vrei să o fii și, de-a lungul călătoriei tale, să-ți dai seama în ce direcție te îndrepți către oamenii din jurul tău te va atrage pe toate tipurile diferite de căi, dar trebuie să rămâi puternic. Nu lăsați lumea din jur să vă spună că trebuie să fiți slabi, feminini sau orice altceva.
Doar pentru că ești femeie nu înseamnă că trebuie să te încadrezi în orice stereotip. Puteți găsi fericirea în propriile moduri și dacă oamenii din viața voastră refuză să vă lase să fiți fericiți, ei nu merită timpul sau eforturile dvs. în primul rând. Nu mai asculta lucrurile pe care trebuie să le spună cei care nu contează, la sfârșitul zilei, ești singura persoană care trebuie să se ocupe cu adevărat de lucrurile pe care le faci.

Drumul către a fi adevărat pentru tine va fi pavat cu incertitudine, dar asta face parte din ceea ce îl face atât de special. Dacă nu sunteți mulțumit, faceți modificările pe care credeți că vă vor ajuta să reflectați lucrurile mai corect. Încercați și dacă nu reușiți, încercați din nou.

Dacă vă simțiți blocați, faceți ceea ce credeți că trebuie să faceți pentru a remedia problema și nu mai pierdeți timpul pe această planetă. Trăiește în fiecare zi din plin în modurile pe care le consideri potrivit. Nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu puteți face ceva pentru că sunteți femeie și nu credeți niciodată că sunteți menit să fiți închis și adăpostit pentru că nu v-ați născut bărbat. Știu, poate fi greu să te eliberezi și să te ții de tine, dar ești mai mult decât capabil.

Pentru cea mai lungă perioadă de timp, am lăsat oamenii din viața mea să mă rețină și acum, când fac lucrurile pe care le iubesc și lucrez către o viață cu care pot fi mândru, sunt în cele din urmă fericită. Am petrecut mult prea mulți ani căutând liniștea sufletească în locuri greșite și sincer, aș vrea să știu când eram mai tânăr lucrurile pe care le știu acum.

Ești singura persoană din această lume care știe ce este mai bine pentru TINE. Fii mai mult în acest moment și ia viața de coarne. Mâine nu este promisă și dacă vrei să trăiești la limită sau să te concentrezi pe un anumit obiectiv, ar trebui să fii liber să faci exact asta. Meriți o viață cu care poți fi mândru și dacă muncești suficient de mult poți avea exact asta.

Dorințele tale sunt unice pentru tine ca persoană și ar trebui să ții cont de asta pentru a merge mai departe. Ceea ce funcționează pentru dvs. s-ar putea să nu funcționeze pentru altcineva și invers. Atâta timp cât faceți lucruri care vă plac, vă deplasați prin această lume mult mai corect decât sunt majoritatea altora.

Femeile sunt la fel de capabile ca bărbații și nu trebuie să uitați asta. Sigur, lucrurile se îmbunătățesc în ceea ce privește egalitatea, dar la sfârșitul zilei, femeile încă se ocupă cu mult mai mult taur decât ar trebui. Dacă ești femeie și lucrezi pentru a fi cine vrei să fii, te aplaud.

Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori.