Să fii puternic nu înseamnă să nu faci greșeli ci să ai curajul de a recunoaște asta

Un om puternic poartă zâmbetul pe buze, pentru că nu depune un efort prea mare în ce face. Un om slab, va fi mereu încordat. Tu alegi ce ești.

Să fii puternic nu înseamnă să lupți. Nici cu alții, nici cu viața și nici măcar cu tine. Să fii puternic înseamnă să faci pace, ba mai mult de pace, să faci parteneriate cu tine, într-o lume de rivalitate.

Să fii puternic nu înseamnă să nu ai sentimente trecând ca un tanc peste toți și toate. Asta este o dovadă clară de slăbiciune. Un om vulnerabil se simte ușor de atacat. Îi este teamă pentru că știe că e ușor de pus la pământ, așa că atacă primul.

Un om puternic, nu își bate capul că ar fi atacat sau prăbușit și bineînțeles că nici nu simte nevoia să se apere prin atac.

Să ai sentimente înseamnă să ai curaj. Înseamnă să ai tăria să le porți, pentru că nu sunt tocmai accesoriile cel mai ușor de asortat cu viața. Sentimentele te fac capabil să suferi, să crești, să înveți și să iubești. Asta nu este ușor. Pentru a alege acest drum ai nevoie nu de prostie, ci de tărie.

Să fii puternic înseamnă să accepți că uneori ești, ai fost slab, poate vei mai fi și asta să nu îți schimbe iubirea pentru tine.

Un om puternic își permite să greșească cu lejeritate, pentru că știe că se va descurca cu bine și cu asta. Indiferent de ce ar părea pe parcurs, are încredere.