Să fugi când dai de greu e ușor, toți știu să o facă. Ca să rămâi și să lupți ai nevoie de putere si curaj

Uneori ne e greu, ne e foarte greu și nu mai știm ce să facem, încotro să o luăm. Adevărul e că am vrea pur și simplu să plecăm departe de toți și de toate, să ne odihnim, să ne liniștim, să uităm, să iertăm, să ne recăpătăm încredere și speranțele.

Nu e bine să fugi de oameni, de locuri, de tine însăți. Chiar dacă acei oameni te-au rănit. Chiar dacă acele locuri îți trezesc amintiri mai puțin plăcute. Chiar dacă tu nu te-ai mulțumit și nu ți-ai fost de ajuns.

În viață nu e bine să fugi, ci să înfrunți pentru că nu vei reuși niciodată să fugi cu adevărat de tine însăți, iar oamenii și amintirile le vei purta mereu în suflet.

Tu nu trebuie să fugi de nimic, nu trebuie să eviți pe nimeni. Știu că unele prezențe dor, dar amintirile dor și mai tare dacă nu te împaci cu ele, dacă nu treci peste.

Înfruntă, iartă, uită, mergi mai departe, dar nu fugi de nimeni și în niciun caz de tine însăți pentru că nu asta e rezolvarea problemelor tale. Iar într-o zi îți vei mulțumi că le-ai privit și ai ales să le faci față. Într-o zi îți vei mulțumi că ai fost puternică și că ți-ai dat seama că poți fi chiar mai puternică.