Să întâlnești oameni cu inima bună este cel mai frumos lucru din viața ta!

Oamenii cu inima de aur sunt cei mai buni profesori pentru cei care nu reusesc sa se conectese la iubirea existenta in interiorul lor. Ei au urmatoarele calitati.

1. Emana in mod natural iubire si vindecare

Indiferent de trecutul unei persoane, oamenii cu inima de aur sunt capabili sa o accepte si sa o iubeasca asa cum este. Ei nu judeca si isi manifesta bunatatea fata de oricine le iese in cale. Se comporta cu compasiune absoluta si blandete. Persoanele care sufera au nevoie de acesti oameni si ii cauta pentru ca stiu ca nu vor fi respinse niciodata.

2. Iarta mereu

Persoanele cu inima de aur pot sa ierte fara limite. Ei sunt extrem de milostivi astfel incat nu pot renunta niciodata la bunatata chiar daca unii oameni incearca sa profite de ea. Iar asta doar pentru ca nu pot fi ceea ce nu sunt chiar daca isi dau seama de intentiile ascunse ale celorlalti.

3. Nu pastreaza resentimente

In ciuda faptului ca altii incearca sa profite de pe urma lor, nu nutresc resentimente. Nu au timp sa ii urasca pe altii deoarece sunt prea ocupati cu vindecarea oamenilor. Regretele nu un loc in inima lor.

4. Nu se razbuna

Oamenii cu inima de aur nu numai ca nu isi pot abandona bunatatea fata de oamenii care ii ranesc insa pot sa ierte si sa uite. Nu au planuri de razbunare si cred ca fiecare dintre noi actioneaza intr-un anumit fel dintr-un anumit motiv.

5. Nimic nu ii doboara

Indiferent de ce li se intampla, oamenii cu inima de aur raman in picioare si nu se dau niciodata batuti. Chiar daca nu primesc multumiri sau alte forma de recunoastinta pentru bunatatea lor, ei nu inceteaza niciodata sa fac bine celor din jur.