,,Să nu îmi acopere nimeni ridurile de pe frunte, obținute prin uimire in fața frumuseții vieții…”Meryl Streep

,,Să nu îmi acopere nimeni ridurile de pe frunte, obținute prin uimire in fața frumuseții vieții; sau pe cele din jurul gurii care sunt expresia a cât de mult am râs și sărutat; să îmi fie lăsate în pace pungile de sub ochi, ele fiind memoria lacrimilor mele vărsate de-a lungul vieții. Toate sunt ale mele și sunt frumoase.” Meryl Streep

O declaratie scurta dar care cuprinde in ea o intreaga esenta a vietii…

Povestea ta, a ei, a mea:
O față brăzdată de riduri lăsate de plâns sau râs; ce au fost puse pe față în timp. Părul albit de timpul trecut prin el fără să -i pese.

În spatele acestui chip senin, a fost o tânără care fericită sau dezamăgită, a mers pe drumul vieții fără să se plângă. Dar si mai în spate a fost o fetiță care ca si orice copil a avut multe visuri, unele împlinite, altele spulberate. Cu toate acestea ea si-a păstrat privirea blândă si zâmbetul cald. Oricâte riduri pe față i-ar apărea, nu-si va pierde niciodată frumusețea din ea. Aceasta este femeia!

“Căutăm hainele perfecte într-o lume plină de cămăși șifonate. Ne dorim un ten perfect în timp ce stăm încruntați. Vrem să ne evidențiem calitățile, uitând că și defectele ne caracterizează. Căutăm perfectul într-o lume imperfectă și vrem să atingem absolutul din postura de muritori…

Dar uitam cat e de greu! În anumite zile din viaţă ne dăm pantofii jos, nu mai iubim, nu mai luptăm, nu ne mai încăpăţânăm şi nu mai avem ambiţii. În anumite zile din viaţă nu vrem decât să ne odihnim şi să uităm de toţi şi toate, amintindu-ne de noi, că suntem oameni, că suntem suflete şi avem nevoie și de un răgaz.”

citeste si Tu când ai vorbit ultima oară cu Dumnezeu?