Să nu îți ceri niciodată scuze pentru ceea ce vrei, pentru ce simti sau pentru ceea ce îti place

Poate nu intamplător ai ajuns să citesti aceste rânduri…
Rămâi plină de speranță. Nu dispera. Este greu să descrii exact cum te-ai simțit în ultima vreme. Dar totul va dispărea. Nimic nu ține la nesfârșit.
Relații urâte, greșeli, eșecuri, visuri neîmplinite, obiective neîndeplinite, ai trecut prin toate acestea. Dar știi ce?
Toți am fost acolo. Cu toții am simțit cum este să ai inima distrusă în milioane de piese mici…

Am simțit cu toții cum este să fii atât de aproape de a ne atinge obiectivele, și apoi se întâmplă ceva neașteptat, care suflă totul ca vântul. Și apoi, începi să te gândești că ești incompetentă, slabă, fără valoare. Te învinuiești și crezi că ar fi trebuit să încerci mai mult, că ai fi putut face totul mai bine.

Viața poate fi grea și nedreaptă. Poate fi crudă. Dar, acest lucru nu este permanent.
Trăim într-o lume în rapidă schimbare și ne schimbăm și noi cu ea. Aspectul, vârsta, sentimentele, gândurile, atitudinile și acțiunile noastre.
Dar, știi ce nu se schimbă niciodată? Nu ne schimbăm niciodată din interior. În esența noastră, suntem întotdeauna la fel, doar încercăm să trăim în tot ceea ce ne dă viață.
Știu că e greu pentru tine acum, dar nu uita că aceasta este doar o fază. Este doar un capitol, nu întreaga ta poveste.
Cu multă dragoste!

sursa – https://frumusetesisuflet.ro/2018/11/02/o-scrisoare-deschisa-catre-femeia-care-nu-a-fost-ea-insasi-in-ultima-vreme/