Să te bucuri de fiecare zi ca de cel mai frumos cadou. Si să-i mulțumești lui Dumnezeu pentru el

Viața noastră este o alergătură continuă și uităm motivul pentru care suntem aici: Să trăim fiecare clipă a vieții ca și cum ar fi ultima! Fugim de prezent, ne afundăm în trecut sau ne îmbătăm cu imaginea viitorului creionat de noi.

Zic să nu luăm locul lui Dumnezeu! Noi trebuie doar să ne bucurăm de darul pe care l-am primit: Viața!Restul lucrurilor lăsați-le în „mâinile divinității”. Visați dar lăsați ușa deschisă fiecărei oportunități care apare. Tinerețea e argint, dar bătrânețea e de aur! Binecuvântați fiecare perioadă a vieții pentru că nu toți au această ocazie.

De multe ori ne dorim să avem puterea de a opri timpul pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce ne propunem eventual să putem să ne întoarcem în timp pentru a repara greșelile pe care le-am făcut și pentru a crea contextul favorabil oportunităților pe care ne dorim să le atingem. Întotdeauna sperăm să găsim o portiță de scăpare care să ne pună într-o lumină cât mai bună.

De ce să căutăm alternative când putem să învățăm din greșeli și să încercăm să ne gestionăm timpul cu precizie?  Să lăsăm timpul să ne uimească! Ce minunat e să primești surprize în fiecare zi! Iar lucrul cel mai interesant e că vom descoperi o altă variantă a propriei persoane în fiecare zi!

Trăiește viața atât de intens și frumos încât să nu mai râvnești o alta!