Să vă fie MAI frumos. Să fim MAI buni, MAI fericiti, MAI frumosi, MAi sănătosi, MAi senini

Luna MAI aduce cu sine promisiunea de ”mai bine”,  mai ales in situatia actuala in care ne gasim cu totii. După aproape două luni de încercări si in care ni s-au schimbat vietile multora dintre noi, luna mai pare să aducă, cel putin la mijlocul ei, speranța revenirii la viața cât mai aproape de cea normală.

Poate nu toti am sesizat schimbările care au avut loc dar nu cred ca există cineva care să nu fi trăit, măcar o dată, senzatia ca lucrurile nu mai sunt cum eram obisnuiti sa fie.

Cred însă că ne vom reveni, cred cu tărie în puterea omului de a lua ce e mai bun din ceea ce i se întâmplă și că această provocare ne va face mai buni si mai înțelegători. Si cu siguranță ne va face să ne bucurăm mai mici de lucrurile mici. De clipele cu cei dragi. De tot ce înseamnă acasă.

Vă doresc un Mai senin. În suflet și afară. Vă doresc bucurie simplă și sănătate. Să aveți grijă de voi si de cei dragi. Să nu fiti afectati in niciun fel de aceste vremuri și să aveti puterea să zâmbiti în fiecare zi. Să priviți cu speranță spre ziua de mâine când ne vom putea revedea cu totii.

Așa să ne ajute Dumnezeu.