Șase lucruri de reținut când ești la pământ și simți că lumea se prăbușește în jurul tău

Șase lucruri de reținut când ești la fund și rupt în interior

Va fi mai bine

Oricât de puțin probabil pare în acest moment, viața se îmbunătățește. Este nevoie de timp, dar devine mai bun. Timpul vindecă toate rănile. Chiar și atunci când totul este întunecat, există lumină la capătul tunelului, oricât de mică și de îndepărtată ar fi. Continuă să mergi înainte.

Durerea nu durează pentru totdeauna

Durerea este un lucru ciudat. Unele tipuri de durere se vindecă complet și, în timp, veți vedea experiența dureroasă ca fiind doar o lecție de viață valoroasă. Alte tipuri, cum ar fi moartea unei persoane dragi, nu se vindecă niciodată pe deplin. Veți simți întotdeauna o durere de tristețe când vă gândiți la cineva pe care l-ați pierdut. Dar această durere devine mai puțin intensă, mai puțin copleșitoare.

Este în regulă să vorbim despre asta

Oricât de greu ar fi, este extrem de util să vorbești despre sentimentele tale, mai ales atunci când simți că ai lovit fundul. Unii oameni din viață sunt ascultători geniali și plini de compasiune. Acești oameni tind să fie deschiși, fără judecată și răbdători. A vorbi cu astfel de oameni îți permite să-ți exersezi gândurile și sentimentele, să înțelegi amestecul de frici și emoții din cap.

Emoțiile sunt emoții (acceptă-le)

Nu am fi oameni fără emoțiile noastre. Ei sunt motivul pentru care facem majoritatea lucrurilor pe care le facem. Încearcă să nu te simți supărat sau frustrat pe tine însuți pentru că îi ai; ești doar om. Negativ sau pozitiv, tot ce puteți face este să vă acceptați emoțiile pentru ceea ce sunt.

Nu poți schimba trecutul

Ceea ce s-a făcut este făcut – nu îl poți schimba, oricât de mult ți-ai dori să poți. Singurul lucru pe care îl poți face este să înveți din el. Permiteți trecutului să vă modeleze într-o persoană mai bună pentru prezent, mai degrabă decât să vă gândiți la lucruri pe care nu le puteți schimba.

Viața este o serie de urcușuri și coborâșuri

Acesta este unul dintre cele mai grele aspecte ale stării umane pentru stomac, dar este o lecție importantă de învățat. Vremurile bune nu vor dura pentru totdeauna, dar nici vremurile rele. Viata e scurta. Este tot ce puteți face pentru a vă bucura cât mai bine de timpul pe care îl aveți pe Pământ. Profita din plin de ea