Șase lucruri pe care oamenii norocoși le fac față de alți oameni

 Adevărul este că oamenii norocoși nu sunt norocoși din pură întâmplare. Au noroc datorită mentalității pe care o aduc la viață. O mentalitate care acceptă ghinionul ca fiind inevitabil, dar noroc ca ceva pe care îl creăm prin munca grea, vitejie și optimism.

1. Au încredere în intuiția lor
Este nevoie de curaj să ai încredere în instinctul tău și, cu cât te descurci mai des, cu atât te poate îndruma mai bine. Nu ignorați o bănuială sau nu reduceți la tacere alarmele interne doar pentru că nu le puteți explica. Oamenii norocoși acționează după aceste instincte.

2. Ei își asumă riscuri
Norocul oamenilor provine aproape întotdeauna dintr-o acțiune curajoasă; de la asumarea unui risc. Nu este deloc noroc. Este rezultatul unei acțiuni curajoase. Aceasta explică de ce atât de mulți oameni rămân cu situații care îi lasă mizerabili, mai degrabă decât lăsând siguranța celor cunoscuți pentru necunoscutul unui necunoscut mai bun. Desigur, există multe riscuri valide în viață și trebuie să fim atenți la ele, dar să ne oprim asupra riscurilor ne poate împiedica să vedem oportunități. Cheia – nu așteptați să vă simțiți curajoși înainte de a începe să acționați ca și cum ați fi!

3. Se așteaptă să se întâmple lucruri bune
Oamenii care se așteaptă să li se întâmple lucruri bune atrag mai multe lucruri bune. Numiți-o gândire pozitivă, dar există o mulțime de știință în spatele „legii atracției”. Adevărul este că ceea ce scoți la iveală îl întorci … nu instantaneu, nu de fiecare dată, dar în timp, când te aștepți să se întâmple lucruri bune, vei descoperi că, în general, fac. Ceea ce vă așteptați să se întâmple adesea face – în bine sau în rău. Credințele tale despre viitor au un mod de a-l face să se întâmple.

4. Văd paharul pe jumătate plin
Un eșec pentru o persoană poate fi o oportunitate minunată pentru alta. Nu vei găsi niciodată noroc în lucruri dacă te uiți doar la ceea ce nu este în regulă și la ceea ce nu ai. Așa cum am scris în Stop Playing Safe, „Prin a fi optimiști putem găsi oportunități în adversități și putem lua măsuri pe care prietenii noștri pesimisti nu s-ar obosi să le ia. La rândul nostru, creăm noi oportunități pentru noi înșine. “

5. Îmbrățișează eșecul ca fiind inevitabil
Nimeni – repet că nimeni – nu are noroc tot timpul. Cu toții avem eșecuri. Cu toții avem dezamăgiri. Cu toții avem planurile plouate din când în când. ASTFEL DE. ESTE. VIAŢĂ. Dar oamenii pe care adesea îi considerăm norocoși nu îi lasă pe ghinion să-i oprească să încerce să creeze mai mult noroc.

6. Se întâlnesc cu alți oameni norocoși
Să recunoaștem, oamenii cu care ne întâlnim ne influențează perspectiva asupra vieții. Așadar, dacă petreceți mult timp cu văicări și vă plângeți de oameni care nu au noroc, atunci este posibil să fiți în curând cu ai voștri. Emoțiile sunt contagioase. Optimism. Pesimism. Frică. Încredere. Ambiţie. Demisie. Fiți intenționat să petreceți mai mult timp cu oameni care au o perspectivă pozitivă asupra vieții și mai puțin timp cu oameni care nu au. S-ar putea să fie factorii singulari cei mai importanți ai viitorului noroc.