Secretele semnelor zodiacale și trăsăturile lor ascunse

Ceea ce vedem nu este – întotdeauna – ceea ce este real și acest lucru se aplică și astrologiei și semnelor zodiacale. Aici voi ghida pe scurt o călătorie interesantă, încercând să descopăr adevărata natură a zodiei. Gata cu secretele semnelor zodiacale. Ești gata să afli Adevărul despre tine?

Berbec.
Ceea ce vedeți de fapt când Berbecul încearcă să-și afirme dominația este un apel urgent de validare și aprobare din partea dvs. Au nevoie de liniște, deoarece în adâncul lor se află o natură foarte romantică și sensibilă. Ei chiar pot să fie un cavaler puternic sau o prințesă orbitoare odată ce ai reușit să le crești entuziasmul și încrederea. Își pot da chiar viața încercând să-i apere pe cei pe care îi iubesc, dar chiar au nevoie de feedback-ul tău pozitiv. Ei trebuie să fie iubiți și apreciați! Aflați aici mai multe secrete ale zodiei – ceea ce face ca semnele zodiacale să nu vă mai iubească!

Taurul.
Știi de ce sunt atât de nebunește încăpățânați? Știți de ce nu se vor răzgândi – aproape – niciodată? Pentru că se simt atât de singuri înăuntru. Acest lucru se datorează probabil unor experiențe din copilărie, când au simțit că tot ce au primit sunt ei înșiși. Taurul este plin de putere pentru că nu depind niciodată de nimeni altcineva. Acest lucru explică și faptele lor egoiste, dar credeți-mă. Când spun „Te iubesc”, chiar spun asta, deși este greu să-l vezi de cele mai multe ori. Aflați aici mai multe secrete ale zodiei – ceea ce face ca semnele zodiacale să nu mai iubească!

Gemeni.
Mișcându-vă vreodată, gândind vreodată, încercând vreodată să faceți ceva diferit … acest lucru chiar îi poate împinge pe ceilalți la limitele lor, mai ales când vine vorba de relații pe termen lung. Un Gemeni tipic pare dezorientat – dacă nu pierdut! Acest lucru se datorează faptului că atunci când au încercat să fie stabili a fost momentul în care au ajuns să fie foarte răniți. Schimbările lor de dispoziție insuportabile datează de pe vremea în care credeau că „au descoperit totul și, din păcate, nu au avut-o. Nu se pot ierta pentru că au acționat prostesc și aceasta este o cicatrice dureroasă. Aflați aici mai multe secrete ale zodiei – ceea ce face ca semnele zodiacale să nu vă mai iubească!

Rac.
Jucați victima este ceea ce îi face atât de drăguți, dar, de asemenea, iritanți uneori. Oceanul lor vast și profund de emoții este greu să rămână neobservat, dar există un motiv perfect pentru asta. Ei joacă „jocul vina” doar pentru a întârzia judecata aspră de la ei înșiși. Sunt extrem de isteți, dar încearcă întotdeauna să evite „curățarea”, deoarece sunt extrem de duri cu deciziile și alegerile lor și au o memorie atât de grozavă, care nu ajută procesul de vindecare. Aflați aici mai multe secrete ale zodiei – ceea ce face ca semnele zodiacale să nu vă mai iubească!

Leu.
Prima dată când întâlnești un Leu, s-ar putea să te simți uimit de aspectul lor nobil, de modul lor sigur de a merge și de modul în care își stabilesc prezența dominantă. Fum si oglinzi. Un Leu tipic este cu adevărat sensibil și încearcă să ascundă profunzimea emoțiilor lor. Se învinovăiesc în secret când ceva nu merge bine, deși s-ar putea să nu spună niciodată cu voce tare. Vor cu adevărat să ajute, întrucât natura lor cu adevărat generoasă îi împinge spre, totuși de cele mai multe ori simt că ți-au dat greș și, cel mai important, ei înșiși. Aceasta explică atitudinea tipică de „diva”. Aflați aici mai multe secrete ale zodiei – ceea ce face ca semnele zodiacale să nu vă mai iubească!

Fecioara.
Solizi, stabili și practici, ei tind să analizeze întotdeauna ceea ce se întâmplă, judecând și criticând pe toți. Adevărul este că se simt legați de mizeria lumii încercând să remedieze tot ce pot. În adâncul sufletului, nu prea vor să aibă mai mult succes în ceea ce fac, dar chiar vor să se elibereze și să ducă o viață aventuroasă. Ei sunt prea speriați să o facă, deoarece nu au reușit să se simtă independenți. O Fecioară adevărată, vrea să-și întindă aripile și să zboare pe cerul albastru. Aflați aici mai multe secrete ale zodiei – ceea ce face ca semnele zodiacale să nu vă mai iubească!

Balanță.
Politicos, zâmbitor și nobil este modul în care se prezintă. V-ați întrebat vreodată de ce acești tipi sunt atât de deschiși la negocieri, încercând mereu să găsească linia de argint? Adevărul este că ei încearcă foarte mult să nu fie judecători și amari. Chiar o fac. Motivul din spatele tuturor acestui lucru este că ei cred cu adevărat în natura umană și își prețuiesc relațiile mai mult decât orice. Prietenii și dragostea sunt pe primul loc. Ce trebuie să înțeleagă este să se iubească singuri ar trebui să fie pe primul loc! Nu trebuie să se țină de cineva dacă nu merită dragostea lor. Aflați aici mai multe secrete ale zodiei – ceea ce face ca semnele zodiacale să se oprească iubindu-te!

Scorpionul.
V-ați întrebat vreodată de ce aceste creaturi misterioase acționează întotdeauna suspecte și ascund atâtea secrete? Voi spune adevărul. Ei prețuiesc justiția mai mult decât puteți înțelege. Natura lor secretă, generoasă, încearcă cu adevărat să protejeze inocenții și vulnerabilii și suferă atât de mult când simt că au eșuat. Acesta este motivul pentru care se retrag încet către ei înșiși și dezvoltă un exterior rece și materialist. Ei își idealizează întotdeauna prietenii și partenerii și de aceea ajung, de obicei, răniți și dezamăgiți. Aflați aici mai multe secrete ale zodiei – ceea ce face ca semnele zodiacale să nu vă mai iubească!

Secretele zilelor de naștere. Ce înseamnă ziua ta de naștere.
Secretele zilelor de naștere. Ce înseamnă ziua ta de naștere.
Săgetător:
Încrezător și aventuros, un Săgetător tipic îți poate aprinde pasiunea pentru a trăi doar privindu-i. Dar iată captura. Încearcă să lupte cu demonii lor personali care pun la îndoială adecvarea și puterea lor. Adânc în ele vor să se simtă în siguranță și înconjurați de oameni care îi iubesc și care le pasă cu adevărat de ei. Deși poți fi ușor convins că îi poți „citi” ca pe o carte deschisă, ei își protejează foarte greu trăsăturile secrete și asta vei învăța doar dacă ei cred că ești demn de aceste informații. Aflați aici mai multe secrete ale zodiei – ceea ce face ca semnele zodiacale să nu vă mai iubească!

Capricornul.
Precaut și sobru sunt cele mai obișnuite trăsături ale Capricornului, dar există mult mai multe în spatele acestui semn. Ceea ce își doresc cu adevărat este să fie spontani și să-și limiteze natura judecătorească. Din păcate, de cele mai multe ori se încurcă singuri și pe cei care îi înconjoară cu volatilele lor schimbări de dispoziție provocând prea multă anxietate și frustrare. Cheia pentru a-i face să se simtă iubiți. Capricornul ascunde o natură foarte sexy și entuziastă, doar dacă reușesc să-și găsească echilibrul emoțional și să se simtă în siguranță. Aflați aici mai multe secrete ale zodiei – ceea ce face ca semnele zodiacale să nu vă mai iubească!

Vărsător.
Ceea ce vedeți ca fiind excentric și ciudat pentru ei este modul lor de a arăta lumii că sunt diferiți și nu ca toți ceilalți care provoacă atât de multă durere lumii. Se simt dezamăgiți de rasa umană și încearcă să găsească o modalitate de a pune capăt acestei mizerie creând un ravagiu de bizaritate în jurul lor. Nu vor să fie observați la fel de diferiți, ci doar ca alții să știe că nu sunt ca alții. Ei încearcă atât de mult să facă o diferență în această lume, totuși s-ar putea să ajungă izolați. Aflați aici mai multe secrete ale zodiei – ceea ce face ca semnele zodiacale să nu vă mai iubească!

Pești.
Pierdut în lumea lor de vis ar putea fi un titlu pentru semnul lor. Dar acesta este adevărul? Chiar le lipsește intelectul? Desigur că nu. Peștii sunt extrem de logici și luminoși. Ceea ce observă alți astrologi ca un visător este doar o chemare în ajutor. Ei au această abilitate magică de a primi stimuli multipli de la alții și de la mediul lor și acest lucru le face foarte greu să se relaxeze. Ceea ce nu pot vedea că, din cauza tuturor acestor informații, ajung să se sătureze de gândire. Odată ce își găsesc pacea interioară, pot reveni și arăta cât de inteligenți și deștepți sunt.