Secretele și regulile femeilor înțelepte

1. O femeie înțeleaptă se iubește și se acceptă. Căutarea ei de excelență nu este o luptă, ci un mijloc de recunoaștere a iubirii de sine.

2. O femeie înțeleaptă este o femeie care trăiește în armonie cu ea însăși, cu ceilalți, o femeie care știe să obțină plăcere, chiar și din cele mai mici chestii, pentru a oferi plăcere mai departe.

3. O femeie înțeleaptă este răbdătoare. Răbdarea este principala calitate a femeilor, o calitate pe care bărbații practic nu o posedă. Răbdarea este principalul bonus în viață. Răbdarea așteaptă momentul potrivit, este capacitatea de a-ți controla emoțiile, pe care femeile le au foarte mult.

4. O femeie înțeleaptă îi ascultă și îi aude pe alții. Încearcă să le înțeleagă, vede în fiecare persoană nu numai minusuri, ci și plusuri.

5. O femeie înțeleaptă evită întâlnirile care duc în mod clar la probleme. Sta departe de Don Juani, alcoolici, bărbați căsătoriți și acei bărbați care încearcă să te supună sau să te rănească.

6. O femeie înțeleaptă știe să-și ierte bărbatul, realizând că toți oamenii nu sunt perfecți și, de asemenea, nu face excepție. O femeie înțeleaptă nu umilește un bărbat, nu îl compară cu ceilalți. Știe să ierte, deoarece experiența arată că idealurile există doar în capul nostru, dar nu și în realitate.

7. O femeie înțeleaptă sau inteligentă este reținută, fidelă, va face totul pentru bunăstarea familiei.

8. O femeie înțeleaptă este convinsă că relațiile de familie implică interacțiune, cooperare și compromis. Ea construiește relații: la urma urmei, o familie fericită nu este o muncă dată, ci dureroasă.

9. O femeie înțeleaptă nu concurează cu un bărbat, nu își demonstrează superioritatea, nu caută să câștige.

10. O femeie înțeleaptă nu alege un bărbat cu perspectiva de a-l schimba. Există o singură modalitate de a schimba o persoană – schimbându-te pe tine însuți. O femeie înțeleaptă se iubește pe sine, știind că există un bărbat cu calitățile de care are nevoie.

11. O femeie înțeleaptă înțelege că soțul ei nu este proprietatea ei. Îl susține, are încredere în el, nu îl ține cu o lesă scurtă. Știe că o persoană are nevoie de propriul său spațiu psihologic, de capacitatea de a face ceea ce iubește (vânătoare, fotbal, mașini).

12. O femeie înțeleaptă cere sfaturi, cere sprijin și ajutor unui bărbat, îi dă ocazia să se simtă necesar. Acesta este cel mai important lucru pentru un bărbat! Deși mulți se înșală, crezând că principalul lucru este sexul și bucătăria bună.

13. O femeie înțeleaptă nu se dedică complet copiilor. Înțelege că ar trebui să fie un exemplu de persoană fericită și împlinită pentru ei. Ca mamă, se străduiește să fie o persoană interesantă pentru copiii ei.

14. O femeie înțeleaptă, văzând greșeala soțului ei, va susține, va încuraja, uneori se va preface că nu a observat nimic.

15. O femeie înțeleaptă știe că bărbații și femeile iubesc diferit. Și știind acest lucru, ea nu așteaptă și nu cere de la soț acțiuni care ar trebui să corespundă exact ideilor femeilor despre dragoste.

16. O femeie înțeleaptă nu va lupta împotriva influenței soacrei sale, nu își va apăra independența față de părinți și nu se va certa cu ei din cauza sfaturilor lor. Va învăța să zâmbească, să asculte în tăcere, să fie de acord. Și fă-o în felul tău. Cu dragoste.

17. O femeie înțeleaptă nu intervine în viața copiilor ei adulți, nu le oferă sfaturi și recomandări nesolicitate, nu le spune despre cum să crească copii corect. Ea le permite copiilor să își câștige propria experiență de viață și îi susține în orice situație.

18. O femeie înțeleaptă nu este geloasă. Gelozia apare atunci când unei persoane îi lipsește ceva. Și chiar dacă în adâncul sufletului ei s-a instalat un sentiment de gelozie, ea se va liniști, va înțelege că bărbatul ei poate avea încredere și nu își va arăta niciodată gelozia iubitei sale.

Înțelepciune și fericire pentru voi, femei dragi!!!