Secretul unei vieți fericite? Iubește, mulțumește, iartă și fii echilibrat

Viața este simplă. Principiile după care funcționează Universul sunt și ele simple fiindcă fac parte din viață. Numai profund ancorați în iluzie ajungem să ne zbatem pentru ceva pe care dacă ni-l dorim, din punct de vedere Universal el este deja al nostru. Fiindcă „știe Tatăl vostru de cele ce aveți trebuință mai înainte ca să cereți voi de la El”.

Iubește. Iubește-te și respectă-te în primul rând pe tine însuți. Tu ești cea mai importantă persoană din viața ta. Iubirea se simte, trăiește și manifestă de fiecare dată dinspre interiorul Ființei tale înspre exterior. Și minunat și frumos este faptul că iubirea are capacitatea de a dizolva programele gunoi din minte și de a te susține în a alege numai intenții armonioase.

Mulțumește. Oamenii se aruncă în acest parc de distracții al trecutului prezentului și viitorului. Iar acest parc de distracții este plin de tentații de toate felurile. În acest fel mintea este trimisă în permanență spre conceptul de trecut și de viitor ignorându-se recunoștința pentru momentul ACUM.

A mulțumi și a fi recunoscător este simplu. Nu îți mai rămâne decât să o și faci.

Iartă. Și asta pentru că nimeni niciodată nu ți-a făcut rău în mod intenționat. Oamenii sunt scânteie de Dumnezeire, iar Dumnezeu nu face rău.

Iar a ierta este în primul rând sănătos pentru tine. Altfel porți cu tine o vibrație impură care te blochează în fel și chip atunci când alegi să îți manifești rolul de ființă suverană a realității experimentate.

Fii echilibrat. Făcând lucrurile cu măsură, evitând extremele și luându-ți drept companioni iubirea, iertarea și recunoștința, experiența ta de viață nu are cum să fie alta decât cea pe care o alegi. Și nu are cum să îți aducă altceva decât satisfacție și împlinire.

Așadar iubește, mulțumește, iartă și fii echilibrat!

Cu recunoștință,

Cosmin-Constantin Cîmpanu