Semnificația și energia din spatele zilelor săptămânii

 În vremurile antice, zilele săptămânii erau numite în conformitate cu planetele. Fiecare zi a fost specială și a însemnat un moment pentru a utiliza energia fiecărui zeu planetar. Este interesant atunci când te uiți în urmă la semnificația energetică a zilelor săptămânii, deoarece ele încă sună în mod organic și astăzi. Nu întâmplător, sâmbăta și duminica sunt zile de odihnă, în timp ce celelalte zile sunt considerate parte a săptămânii lucrătoare. Iată tonul energetic pentru fiecare zi a săptămânii și modul în care puteți folosi această energie pentru a curge prin viață-

Luni
Luni este ziua Lunii, o zi pentru pășirea în adevăratul nostru potențial, intuiție și emoții. Dacă nu sunteți un fan al zilei de luni, este posibil să existe o anumită energie emoțională la care vă confruntați. Luni poate aduce, de asemenea, un val pozitiv de motivație și energie. Dacă ne simțim pozitivi în ceea ce privește viața noastră și sănătos din punct de vedere emoțional, luni ne poate ajuta să ne lansăm și să fim într-un cadru mental pozitiv pentru săptămâna următoare.

Marţi
Marți este condusă de planeta acțiunii și energiei, Marte și este o zi minunată pentru a face lucrurile.  Marți este ziua perfectă pentru a lansa proiecte, a lua decizii și a merge mai departe, mai ales când vine vorba de cariera ta. Energia zilei vă va ajuta, de asemenea, să începeți să progresați în toate domeniile vieții voastre și este excelentă pentru a fi în ton cu pasiunile voastre.

Miercuri
Miercuri este condusă de planeta comunicării și a expresiei, Mercur. Acest lucru face ca miercuri să fie momentul perfect pentru a obține clar ce vrei și unde te îndrepți. Miercuri este, de asemenea, momentul perfect pentru a programa întâlniri, evenimente de rețea și orice apeluri importante.   Este, de asemenea, momentul perfect pentru a obține clar despre orice decizie dificilă de viață.

Joi
Joi este ziua lui Jupiter, planeta pozitivității și expansiunii, făcându-l momentul perfect pentru a învăța lucruri noi și a vă extinde conștiința. Pe măsură ce încheiem săptămâna de lucru, energia de joi ne permite să fim productivi și ne ajută să ne ocupăm de problemele care ar fi putut persista în ultimele zile. Joi este, de asemenea, o zi de pozitivitate și are o ușurință, care ne ajută să facem lucrurile și să fim mai deschiși la învățarea lucrurilor. Joi servește, de asemenea, ca un memento excelent pentru a plăti recunoștință pentru zilele trecute și pentru tot ceea ce ați învățat și realizat.

Vineri
Vinerea este ziua lui Venus, planeta iubirii și creativității, ceea ce o face ziua perfectă pentru a vă conecta cu ceilalți și a vă relaxa. Energia romantică a lui Venus ne pune vineri într-o dispoziție socială și ne face să ne gândim la cei pe care îi iubim. Acest lucru face ca vinerea să fie o zi perfectă pentru o întâlnire la noapte și conexiuni intime. Energia de vineri ne permite, de asemenea, să devenim creativi și putem aduce o nouă inspirație proaspătă oricărui proiect la care lucrăm.

Sâmbătă
Sâmbăta este ziua lui Saturn, ziua asumării responsabilității și organizării. Pentru cei mai mulți dintre noi, sâmbăta este petrecută recuperând treburile casnice, temele și problemele din viața noastră personală și acest lucru se poate datora faptului că Saturn ne ajută să fim echilibrați și fundamentați. Sâmbăta este ziua perfectă pentru a te organiza pentru săptămâna viitoare și din săptămâna care tocmai a trecut. Energia zilei ne oferă impulsul de a ajunge din urmă și de a merge mai departe.

Duminică
Duminica este ziua Soarelui, o zi perfectă pentru relaxare, relaxare și conectare cu sinele tău interior. Duminica este ziua perfectă pentru a intra și a vă atinge de lumina și lumina interioară. Energia zilei sprijină cu adevărat auto-reflectarea, creșterea spirituală și acordarea timpului de care aveți nevoie pentru a vă restabili și alimenta sufletul. Duminica are cu sine o atmosferă frumoasă pentru a vă relaxa și a vă concentra și a vă concentra din nou pentru săptămâna următoare. Duminica este, de asemenea, momentul perfect pentru a vă concentra asupra problemelor care vă înconjoară sănătatea și bunăstarea.

Fiecare zi poartă propria sa vibrație unică și atunci când îi poți acorda energia, vei începe să observi cum îți va modela și ghida săptămâna.