Semnul tău zodiacal dezvăluie cine ai fost în viața ta trecută

Fiecare semn al zodiacului are propriile sale modalități de a dezvălui unele lucruri de care oamenii nu sunt de obicei conștienți și chiar lucruri care pot fi dincolo de înțelegerea lor.

Pe baza zodiei noastre, cine am fost în viețile noastre trecute?

Berbec – Războinicul

Sufletele acelor oameni născuți sub Berbec indică faptul că au instincte de războinic în interiorul lor și sunt cei care nu știu să renunțe. Sunt perseverenți, supraviețuitori și implacabili, care nu fug niciodată de lupte. Erau probabil războinici, cavaleri sau luptători în viețile lor trecute.

Taur – Liderul

Oamenii care au sufletele Taurului sunt cei care sunt avizați, rămân fermi și știu ce înseamnă să conducă din față. Sunt oameni care conduc prin exemple, dar sufletele lor blânde chiar înseamnă că îi iau pe ceilalți în succesul lor. În viețile lor trecute, au fost probabil lideri, pionieri sau exploratori.

Gemeni – Vindecătorul

Cei care au suflete Gemeni au și inimi de aur care sângerează pentru cei care au nevoie. Oamenii născuți sub Gemeni au suflete îngrijitoare, care simt profund durerile altora, și minți ascuțite, care știu cum îi pot ajuta pe cei care au dureri insuportabile. Sufletele lor caută bunăstarea celorlalți. În viețile lor trecute, au fost vindecători sau vraci care le-au dat mângâiere celorlalți când sufereau.

Rac – Diplomatul

Cei care au sufletul Racilor sunt extrem de adaptabili, tactici și cu minți ascuțite. Oamenii născuți sub acest semn sunt foarte buni la observarea, citirea și acțiunea corespunzătoare într-o situație. Ei tind să creeze ce-I mai bun din situații proaste și știu cum pot transforma o anumită situație în avantajul lor. Probabil că erau diplomați foarte calificați sau au avut abilități mari de negociere și în viețile lor trecute.

Leu – Artistul

A avea suflet din Leu înseamnă a fi extrem de emoțional și expresiv simultan. Leii știu dorința inimii lor și știu și cum le pot realiza; totuși, cel mai semnificativ atu al lor este capacitatea lor de a face această lume să vadă totul din perspectiva lor. Prin urmare, în viețile lor trecute, probabil au fost artiști, pictori sau sculptori.

Fecioară – Gânditorul

Sufletele Fecioare își trăiesc viața în propriile lor gânduri. Au propria lor lume, în cap, pe care și-au creat-o pentru ei înșiși. Ideile, perspectivele și gândurile lor contează destul de mult și sunt oameni care își apreciază propriile opinii. Probabil că au fost gânditori, filozofi sau consilieri în viețile lor trecute.

Balanță – Judecătorul

Balanțele sunt capabile să judece lucrurile în mod egal. Sufletele lor nu au părtinire, nu prosperă în prejudecăți, dar cred de fapt în corectitudine și egalitate în fapte. În viețile lor trecute, erau oameni judicioși, judecători, magistrați sau adjudecători.

Scorpion – Asasinul

Scorpionii au personalități pe care nicio persoană nu le poate suspecta ca urmare a calmului pe care îl reflectă. Cu toate acestea, există de fapt o parte periculoasă și nesigură a acestora, pe care doar câțiva oameni o cunosc. Sunt oameni care pot alege să ucidă atunci când cineva îi provoacă fără să vrea, și pot fi nemiloși. În viețile lor anterioare, au fost asasini, ucigași, care au ucis pentru unele cauze mai mari decât ale lor.

Săgetător – Scriitorul sau muzicianul

Săgetătorii sunt oameni binecuvântați cu talente și trebuie să muncească din greu pentru a atinge potențialul maxim. Puterile lor expresive și sufletele lor creatoare găsesc ieșiri prin muzică sau cuvinte. În viețile lor anterioare, ei erau autori sau muzicieni, care căutau să exprime efectiv prin sufletele lor.

Capricorn – Protectorul

Capricornii îi protejează pe cei mai slabi decât ei. Ei au inimi binecuvântate cu dragoste pentru cei care nu pot face ceva pentru ei și au suflete care vor purta pentru totdeauna pentru cei care nu pot suporta ei înșiși. În viețile lor anterioare, au fost protectori, salvatori și au fost acolo când ceilalți au avut cel mai mult nevoie de ei.

Vărsător – Inspiraționistul

Actele Vărsătorului devin în mod constant o inspirație și o motivație pentru alți oameni. Sunt conduși la excelență și, de asemenea, motivați și încurajați să reușească; cu toate acestea, fac asta într-un mod care îi motivează pe ceilalți să-și urmeze exemplul. Ele oferă celorlalți oameni speranța și motivația că pot face, de asemenea, mai mult decât lucrurile pe care le fac acum. Probabil că au fost motivatori, lideri sau pionieri în viețile lor anterioare.

Pești – Vizionarul

A avea sufletul Peștilor înseamnă a vedea această lume din perspective diferite. Oamenii născuți sub acest semn nu sunt cei care se vor conforma normelor sociale; de fapt, își stabilesc propriile căi. Au idei diferite pentru locul sau lumea în care le-ar plăcea să trăiască sau viziuni diferite pentru societatea pe care ar dori să o construiască. Prin urmare, în viețile lor anterioare, ei au fost vizionari și oameni care au rupt barierele pentru a crea lucruri noi.