Sfaturi esențiale de viață pentru fiecare semn zodiacal: sfaturi pentru a vă ușura viața

Toți avem trăsături de personalitate care intră în conflict cu ceea ce știm că este cel mai bun pentru noi. Iată ce trebuie să audă fiecare semn pentru a trăi o viață mai bună.

Berbec:
Trebuie să vă relaxați și să acceptați faptul că nu veți fi întotdeauna cel mai bun la toate. Oamenii te vor plăcea chiar dacă te-ai încurca. De asemenea, viața nu este o competiție uriașă – nu trebuie să îi împingi pe toți în jos pentru a ajunge la vârf, deoarece asta te lasă singur în cele din urmă.

Taurul:
Înțelegeți că pierderea unei lupte este în regulă. Nu este nimic în neregulă dacă vrei să îți scoți părerea acolo, dar dacă închizi oamenii în mod constant de dragul de a câștiga, vei ajunge să faci rău oamenilor.

Schimbați modul în care vorbiți cu alții (și lăsați și alte persoane să aibă șansa de a vorbi), iar oamenii vor învăța să vă aprecieze mai mult.

Gemeni:
Nu vei putea niciodată să faci față durerii tale dacă vei continua să o maschezi cu remarci și glume sarcastice. A simți durerea înseamnă a fi om, așa că permite-ți să exprimi aceste emoții din când în când.

RAC:
Nu sunteți nebun pentru că simțiți toate emoțiile pe care le aveți, dar închiderea oamenilor și refuzul de a vorbi despre modul în care vă simțiți cu adevărat vă face doar să pierdeți oamenii. oamenii nu vă pot citi mintea și nu vă pot înțelege adevăratele dorințe dacă refuzați să le spuneți, așa că trebuie să vorbiți.

Leu:
Ai o cale cu cuvintele, dar ai tendința să o folosești mai degrabă pentru înșelăciune decât pentru onestitate.

Oamenii ți-ar plăcea mai mult dacă nu te mai ascunzi în spatele unei imagini false tot timpul – găsește cine ești cu adevărat, apoi arată-ți acea versiune a ta. De asemenea, mândria ta este o bestie. trebuie să înveți să-l îmblânzești.

Fecioara:
Nu mai fi atât de negativ. A te lăsa pe tine și pe ceilalți nu face nimic pentru a schimba circumstanțele lumii în care trăiești.

Dacă continuați să gândiți rău la toate, atunci oamenii vor obosi în cele din urmă să aibă de-a face cu voi. Încercați să vă concentrați asupra lucrurilor bune din viață.

Balanță:
Trebuie să luați în considerare faptul că nu toată lumea înțelege că sunteți flirty din fire. Înțeleg că doriți doar ca toată lumea să vă placă, dar trebuie să deveniți prudenți cu privire la modul în care ceilalți vă percep personalitatea.

Ajungi să faci rău multor oameni când își dau seama că așa ești și că de fapt nu simți nimic pentru ei. Aflați cum să comunicați clar.

Scorpionul:
Încetați să vă reîmprospătați conturile de pe rețelele sociale la fiecare două secunde și învățați să renunțați la trecut – este trecutul dintr-un motiv.

Trebuie cu adevărat să înțelegeți că este în regulă să vă dați drumul, deoarece vă răniți doar atunci când continuați să purtați durerea cu voi. Deci, învață să-i ierți pe ceilalți (și pe tine însuți) și mergi mai departe. Oh, și rănirea altora nu vă va ușura durerea.

Săgetător:
Uneori viața devine plictisitoare, dar să aduci haos asupra ta pentru a ușura această plictiseală nu este niciodată o idee bună. De asemenea, tăierea la întâmplare a oamenilor pentru că te plictisești face ca mulți oameni să ajungă să te urască și să-și păstreze distanța.

Învață să apreciezi mai mult oamenii din jurul tău și încetează să-i mai respingi pentru următorul lucru cel mai bun. Acum este cel mai bun existent.

Capricornul:
Ți-e teamă să nu fii singur că continui să îi excluzi pe oameni.

Știu că ți-e frică de ce s-ar putea întâmpla dacă oamenii se apropie de tine, dar trebuie să înțelegi că îndepărtarea oamenilor și construirea zidurilor incredibil de înalte nu provoacă altceva decât rău și singurătate. Este în regulă să lăsați oamenii să intre.

Vărsător:
La fel ca Capricornul, ai tendința de a tăia legăturile înainte de a putea fi rănit. Dar trebuie să înțelegeți că nu toată lumea are intenții rele. Lasă oamenii să intre și să experimenteze fericirea pe care ți-o pot oferi. Meriti lucruri bune.

Pești:
Există o diferență între a fi îndrăgostit și a îndrăgostirii simple – te vei salva de durere odată ce îți dai seama de asta. Și este bine să fii egoist din când în când – nu trebuie să-i pui pe toți ceilalți pe primul loc tot timpul. Învață să te iubești mai întâi și o adevărată dragoste față de ceilalți se arată clar.