Simona Halep scrie istorie și câștigă finala Wimbledon 2019. Felicitari, suntem mandri de tine!

Simona Halep – regina la Wimbledon. Simona Halep scrie istorie și câștigă finala Wimbledon 2019. A învins-o pe marea Serena Williams în nici o oră!

Simona Halep – Serena Williams a fost finala feminină de la Wimbledon 2019, un meci istoric și fabulos deopotrivă. Simona Halep (locul 7 WTA) este prima româncă care câștigă grand slamului londonez. A fost o întâlnire între doi foști lideri mondiali, dar, în fapt, părea o confruntare între David și Goliat: Simona Halep avea o singură victorie în cele zece partide jucate până la acum contra celei mai titrate jucătoare din lume aflate încă în activitate.

Zi istorică pentru Simona Halep! Câștigă finala Wimbledon 2019 și al doilea titlu de Grand Slam al carierei, exact așa cum își dorea la începutul anului! Este prima jucătoare din România care atinge această performanță.

Simona Halep câștigă cu 6-2 și al doilea set și își adjudecă victoria în 57 de minute în finala cu Serena Williams!

În 2018, Simona Halep îşi împlinea cel mai mare vis al carierei: câştiga pentru prima dată un titlu de Grand Slam, cel de la Roland Garros. Victoria de la Paris venea după alte două finale pierdute tot la Roland Garros. Un nou moment de graţie poate veni din nou azi, când Simona Halep joacă finala turneului de la Wimbledon în faţa Serenei Williams. Ar fi al doilea trofeu de Grand Slam câştigat de sportiva din România.

FELICITARI, JOS PALARIA!