Smiley si Gina Pistol au devenit părinți. Primele declarații ale fericiților părinți

Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă, devenind astfel mamă pentru prima oară. Iubita lui Smiley a adus pe lume o fetiță superbă, iar momentul i-a bucurat și pe fanii ei. Cei doi au așteptat cu sufletul la gură nașterea micuței.
Și-au dorit să țină sarcina ascunsă până în clipa în care ar fi știut sigur că totul este în regulă. Însă, din nefericire pentru ei, informația a apărut în presă chiar înainte ca familiile celor doi iubiți să știe despre sarcină. Atunci, Gina Pistol și Smiley au decis să posteze un vlog pe Youtube, în care să povestească tot ce s-a întâmplat.

Prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” a născut o fetiță perfect sănătoasă și are 3,2 kg si 51 cm lungime. Artistul a postat un videoclip pe rețelele sociale cu orele de dinaintea marelui eveniment, în timp ce frumoasa blondină își verifica bagajul pentru spital.

Smiley le-a transmis urmăritorilor că Gina Pistol se simte bine și că sunt extrem de fericiți de acest eveniment.

„Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: ‘Am devenit parinti!’. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita noastra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta.

Mulțumim tuturor oamenilor pe care nu-i cunoaștem și care ne-au transmis toată dragostea lor, energia pozitivă. Înseamnă foarte mult pentru noi, chiar dacă nu am apucat să răspundem tuturor mesajelor de pe Instagram. Le mulțumim membrilor familiilor noastre care au fost alături de noi în toată perioada asta, le mulțumim prietenilor noștri, care la primul semn sar din pat, le mulțumim tuturor sfaturilor pe care ni le-au dat.