Spune întotdeauna ce simți și fă ceea ce gândești: iubeste, traieste, munceste, danseaza, zambeste!

“Dacă aș ști că asta ar fi ultima oară când te voi vedea ieșind pe ușa, ți-aș da o îmbrățișare, un sărut și te-aș chema înapoi să-ți dau mai multe. Dacă aș ști că asta ar fi ultima oară când voi auzi vocea ta, aș înregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o dată și încă o dată până la infinit.

Dacă aș ști că acestea ar fi ultimele minute în care te-aș vedea, aș spune “te iubesc” și nu mi-aș asuma, în mod prostesc, gândul că deja știi. Poate că va exista ziua de mâine și poate că viața ne va da de fiecare dată altă oportunitate pentru a face lucrurile bine, dar dacă cumva greșesc și ziua de azi este tot ce ne rămâne, mi-ar face plăcere să-ți spun cât te iubesc.

Ziua de mâine nu-i este asigurată nimănui, tânăr sau bătrân. Azi poate să fie ultima zi când îi vezi pe cei pe care-i iubești. De aceea, nu mai aștepta, fă-o azi, întrucât dacă ziua de mâine nu va ajunge niciodată, în mod sigur vei regreta ziua când nu ți-ai făcut timp pentru un surâs, o îmbrățișare, un sărut și că ai fost prea ocupat ca să le conferi o ultimă dorință.

Să-i menții pe cei pe care-i iubești aproape de tine, spune-le la ureche cât de multă nevoie ai de ei, iubește-i și tratează-i bine, ia-ți timp să le spui “îmi pare rău”, “iartă-mă”, “te rog” și toate cuvintele de dragoste pe care le știi.” (Gabriel Garcia Marquez)

“Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani.

Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut sa suferi.

Danseaza ca si cand nimeni nu te vede.

Canta de parca nu te-ar auzi nimeni.

Traieste ca si cand ar fi ultima zi pe pamant.

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai, cand simti ca nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait, cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca…iubeste-ti viata si mai ales prietenii…E cel mai de pret lucru…!