Spune întotdeauna ce simți si fă ceea ce gândești. Mâine nu se știe dacă vei mai putea s-o faci

Pare un lucru banal insa foarte multi oameni se feresc de el. Se feresc sa spuna ce simt si ce vor fix in momemtul in care simt si vor.
Mama mea imi spune mereu sa ma bucur de fiecare moment fix asa cum vine el si sa fac tot ceea ce simt fix in momentul in care simt. Oamenii se feresc de asta. Se feresc sa spuna lucruri, se feresc sa spune lucruri frumoase insa nu se feresc sa isi consume energia pe lucruri care chiar nu conteaza.
E mai ok sa te certi cu persoana de langa tine pe o tema oarecare decat sa va canalizati energia spre lucruri care conteaza.
E omenesc sa vezi din zece pahare de cristal unul ciobit decat sa te uiti la cele noua care sunt perfecte.
E mai simplu sa te certi pentru o tâmpenie decat sa spui un lucru frumos.
E mult mai simplu sa distrugi. Mereu a fost asa.

“Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti.
Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strâns si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu păzitorul sufletului tau.
Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe.
Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit.
Daca as sti ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune “te iubesc” si nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii.” Gabriel Garcia Marquez