Spune-le părinților cât de mult îi iubești și fraților cât îi apreciezi

Nimic nu se compară cu fericirea părinților atunci când copilul le spune că îi iubește. Nimic nu se compară cu mândria fraților atunci când fratele sau sora le spune cât de mult îi admiră.

Sunt convinsă că părinții tăi abia așteaptă să audă din partea ta cuvintele care exprimă iubirea pe care le-o porți și recunoștința. Sunt convinsă că un simplu “Vă iubesc” le alimentează starea de fericire săptămâni întregi.

Mesaje emoționante pentru părinți

“Știu că nu am fost cel mai cuminte copil, am mințit pe alocuri și nu am mâncat tot din farfurie, dar știu, de asemenea, că m-ați crescut ca pe copilul pe care orice părinte și l-ar dori. Și vreau să vă mulțumesc pentru asta, pentru că m-ați crescut cu bucurie și pace, fără să cunosc ce este o ceartă în familie. Sunteți cei mai buni și frumoși părinți pe care îi puteam avea.”

“Nici dacă îmi alegeam eu singură familia din care să fac parte, nu aș fi reușit să fac o alegere atât de bună. Avându-vă pe voi părinți mă simt în orice moment protejată și simt că lumea îmi aparține doar pentru că am parte de iubirea voastră necondiționată. Vă iubesc!”

“Aș da timpul înapoi doar ca să mai fiu o dată copilul vostru alintat. Să mă trezesc dimineața la ce oră vreau, să primesc micul dejun în pat, să ies afară la joacă, iar când mă întorc să mă aștepte pe masă cea mai buna mâncare caldă, iar seara să adorm în liniștea care obișnuia să alunge orice monstru de sub pat.”

“Dacă mi-ar fi spus cineva acum 5 ani că o să regret faptul că m-am grăbit să cresc și că o să vreau să mă întorc în sânul familiei, l-aș fi contrazis fără doar și poate, Azi, dragii mei părinți, nu știu cum să fac să ajung să vă văd mai des. Azi am nevoie mai mult ca niciodată să fiți lângă mine, să mă așteptați în ușă cu o îmbrățișare și să ne așezăm toți la masă. Azi vă iubesc și vă simt lipsa mai mult ca niciodată.”

Mesaje pentru copii

Mama si tata se roaga pentru tine
Ingerii inca te mai vegheaza si te vor veghea mereu pentru ca mama si tata se roaga tot timpul pentru tine. Sa fii iubit si fericit. Te iubim mult, mami si tati.

Tu esti soarele nostru
In urma cu _ ani soarele a rasarit in viata noastra si cate zile au mai ramas pentru noi pe acest pamant nu mai vrem ca el sa ne paraseasca si sa ne lase in intuneric.

Sa nu iti uiti parintii
Nu ne uita, si noi avem nevoie de iubirea ta.

citeste si Dumnezeu ştie ce avem nevoie

sursa – kudika.ro