Spune-mi ce cafea bei ca să îți spun cine ești

Una dintre cele mai vechi metode de ” comunicare”, fara indoiala, este o banala invitatie la cafea. Un studiu recent, la care au participat peste 18 mii de persoane, releva faptul ca intre preferinte si personalitate exista o stransa legatura. In acest sens, se pot observa 7 tipuri de personalitate, pe care va invitam sa le cititi, impreuna cu 12 invitati de seama…

Daca partenerul comanda o cafea tare
Acesti oameni tind sa fie responsabili, ambitiosi si agresivi. Independenti si pragmatici in relatii, va fi o provocare sa scoti la suprafata latura lor romantica.

Daca partenerul comanda cafea cu lapte
Aceste persoane sunt foarte relaxate, linistite. Sunt oarecum traditionalisti in relatii si se simt confortabil in rolurile tipice ( barbatul plateste nota, deschide usa femeii, etc. )

Daca partenerul comanda o cafea mocca sau ciocolata calda
Daca a comandat acest tip de bautura inseamna ca te afli in fata unui romantic caruia ii place sa fie indragostit. Tine minte ca uneori sunt foarte temperamentali si nu te poti baza pe ei.

Daca partenerul comanda o cafea mocca / bautura de ciocolata rece
Spontane, aceste persoane sunt foarte seducatoare si prefera surprizele si creativitatea in ceea ce priveste intalnirile. Dar daca iti doresti o relatie pe termen lung, nu uita ca pentru ei viitor inseamna 5 minute incepand din acest moment.

Daca partenerul prefera combinatii de ceai, lapte, cafea si alte ingrediente
Deseori stresati si nerabdatori, aceste persoane au tendinta de a fi mai retinute si timide in relatii. Asa ca va trebui tu sa faci prima miscare.

Daca partenerul comanda Cappuccino / Frappe
Plini de ambitie si optimism energic, aceste persoane dau totul – inclusiv in relatii. Cateodata sunt foarte entuziasti si exagereaza. Din acest punct de vedere, au nevoie de un partener care sa ii infraneze.

Daca partenerul comanda produse decofeinizate
Aceste persoane sunt mai mult discipoli decat lideri. Sunt persoane care acorda sprijin partenerilor si devin serioase cand vine vorba de viata, dragoste si cariera.