Şterge-ţi lacrimile şi lasă-le deoparte. Va iesi soarele si pe strada ta!

Într-o zi ţi se pare că ai tot ce îţi doreşti şi ai visat vreodată, iar apoi toate aşteptările îţi sunt spulberate si pare ca nimic nu mai este cum trebuie in viata ta.
Nu înţelegi de ce tocmai tu ai fost ales să treci prin asta, de ce eşti trist sau de ce numai din viaţa ta pleacă oamenii rând pe rând de parcă niciodată nu te-au cunoscut. Ai vrea ca măcar Dumnezeu să-ţi răspundă la unele dintre întrebări, dar El pare absent şi tăcut, iar tu te trezeşti disperat şi nu ştii ce ai putea face.

Nu vom avea întotdeauna câştiguri ci şi pierderi grele. Nu vom putea înţelege mereu de ce El a îngăduit să ni se întâmple unele lucruri, de ce nu a oprit răul când El este puternic peste toate… El nu a promis niciodată că va fi uşor, că nu vom avea parte de dificultăţi şi că nu ni se vor întâmpla lucruri nedrepte.
Fii puternica, chiar dacă acum te simţi slăbita din toate punctele de vedere şi îţi tremură toate încheieturile. Luptă, chiar dacă ai uitat cum se folosesc armele. Fă ceva şi nu te lăsa dezamăgit de ceea ce ţi se întâmplă. Mai încearcă o dată, chiar dacă ai eşuat până acuma de multe ori.

Nu uita, nu eşti singurul cu probleme mari de aici. Mai sunt şi alţii care trec prin greutăţi mari din care simt că nu pot ieşi, însă unii dintre ei au ales să lupte. Să nu renunţe, să se ridice, să se roage, să alerge. Unii dintre ei luptă cu boala şi chiar dacă ea îi învinge, acei oameni vor fi văzuţi ca învingători până în ultima clipă.
Mai acordă o şansă, aşadar. Lupta, nu te crede pierduta. Poate rezolvarea problemei tale este chiar după colţ. Însă tu fă-ţi partea ta şi lasă-L apoi pe Dumnezeu să facă restul. Numai nu te da bătut..