Știința confirmă că oamenii absorb energia unii de la alții

Ti s-a intamplat vreodata, cand ai fost cu o persoana si ai simtit o atmosfera proasta, de parca persoana iti fura energia?
„Totul este energie” este una dintre principalele axiome ale științei, iar ființele umane nu sunt străine de transformările energetice.

Un studiu interesant a fost realizat la Universitatea din Bielefeld, Germania, care arată că plantele pot absorbi energia din alte plante. Olivia Bader-Lee, medic și terapeut, a urmat rezultatele acestei investigații.
Știința care studiază comportamentul energiei în viețuitoare se numește bioenergetică.

5. Potrivit lui Bader-Lee, un psiholog renumit, corpurile noastre sunt ca niște bureți, absorbind energia care este în jurul nostru. „Acesta este exact motivul pentru care există oameni care se simt inconfortabili atunci când se află într-un anumit grup cu un amestec de energie și emoții”.

„Corpul uman este foarte asemănător cu o plantă care aspiră, absoarbe energia necesară pentru a vă hrăni starea emoțională și poate energiza celulele și crește cantitatea de cortizol și cataboliza, hrăni celulele în funcție de nevoia emoțională. ”Continuă Bader-Lee.

De aceea, mulți oameni își pot schimba starea de spirit, ceea ce duce la a fi nervos, stresat, supărat, anxios, trist, dar și fericit, optimist și râs.
Bader-Lee spune că de-a lungul secolelor, omul a pierdut acea legătură cu natura, în care schimbul de energie ar putea aduce beneficii enorme umanității.
În cele din urmă, spiritul este energie și ceea ce numim „supranatural” nu este altceva decât manifestarea diferitelor energii din lume. Acest lucru era cunoscut în culturile antice de pe fiecare continent, dar știința a decis să o ignore și doar puțini oameni de știință îndrăznesc să abordeze aceste probleme, de teama criticilor și respingerii din partea comunității științifice.

Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori.