Stresul si frica sunt jumătate din boală, optimismul și speranța jumătate din medicament iar răbdarea este primul pas spre vindecare

Lecţiile pe care noi le învăţăm din răbdare ne vor forma caracterul, ne vor înălţa viaţa şi ne vor aduce mai multă fericire.

Trecem printr-o perioada grea! Care se manifesta prin frica, ce se activeaza mai mult decat oricand acum, cand stam in case si nu stim cum sa gestionam aceste temeri.

Pe unii ne paralizeaza, ne paralizeaza mintea, sufletul si in aceasta stare nu ne mai putem controla. In timp ce altii constientizeaza ca avem nevoie sa fim lucizi, avem nevoie de solidaritate. Ceea ce se intampla in lume, binele sau raul nostru depinde de celalalt de langa noi. Ar trebui sa vedem oportunitatile pe care ni le ofera aceasta perioada. In orice situatie nefasta, de mare dificultate exista si o parte pozitiva.

Partea pozitiva de care ne putem agata ca sa putem merge inainte. Trecem prin aceasta experienta fara precedent, trebuie sa invatam sa facem lucrurile diferit. Normalitatea de pana acum a fost o holograma, o realitate virtuala. Normalitatea noastra devenise anormala. Sta in puterea noastra sa o facem mai usoara.

Trebuie sa ne spunem tot timpul si asta va trece! Si cum va trece depinde doar de noi, daca alegem sa iesim mai puternici din aceasta incercare, sau clacam. Exista investigatii stiintifice care certifica faptul ca teama ne imbolnaveste!

Optimismul este emotia care intareste sistemul imunitar, indeosebi in aceasta situatie fara precedent cu care se confrunta lumea. Gasiti-va ocupatii placute in casa si mai inchideti televizorul!