Draga mea, nu lăsa pe nimeni să-ți frângă aripile!

“Se povesteste adesea ca fiecare om a primit in dar de la divinitate o pereche de aripi! El este asemenea unei fapturi destinate sa zboare catre IUBIRE, PACE, LINISTE si BUCURIE! Fie ca te asemeni unui VULTUR, unei PRIVIGHETOARE sau unui FLUTURE cu aripi firave, te-ai nascut sa reusesti!
Daca porti pe umeri puterea unui vultur, ai fost atras intotdeauna de cele mai inalte culmi! Porti cu tine dorul si frumusetea inaltului, doar ca uneori iti este teama sa zbori, ferindu-te de posibilitatea unui esec! Stiu ce simti!

Am simtit de nenumarate ori gustul amar al regretelor tarzii! Te asigur ca nimic nu este mai dureros ca regretul, a unei SANSE irosite! Hai, fa-ti CURAJ! Apoi, doar dă cu putere din aripi, astfel incet, incet, vei descoperi maretia si frumusetea unei vieti traite la inaltime. Uneori, inceputul zborului este slab, dar pe parcurs, prinzi putere, incredere si credinta in reusita.

Alteori, e posibil sa cazi de la inaltimi mici si totul pare in zadar…nu te descuraja, ia-o iar si iar de la capat si vei reusi! Nu lasa pe nimeni sa iti spuna ca esti prea mic, prea slab, prea negru sau prea gras pentru a deveni personajul principal din povestea vietii tale! Nu permite nimanui sa iti intrerupa drumul! Intinde-ti larg aripile si ZBOARA, ZBOARA, ZBOARA cat mai sus! Energia necesara zborului este ascunsa in determinarea cu care dai din aripi, nu in puterea penelor! Ai incredere in fiecare falfait de aripa ce te inalta tot mai aproape de reusita!

Mergi catre persoana al carei chip il visezi seara de seara! Spune-i la timp ca o vrei, pentru o clipa, o ora, un an sau pentru totdeauna! Marturiseste-i ca e mereu prezenta in visurile tale si in planurile pentru viitor! Strange-o cu putere in brate! Fii tu cel ce ii saruta fruntea, gandurile, sufletul! Asculta-ti inima, ce iti sopteste ca ea e totul!

Tine minte, alta sansa s-ar putea sa nu ti se mai ofere niciodata! O poti pierde intr-o clipa!”

elena Vlad