Sunt obosită și e târziu…

“Mama si tata se uitau la televizor cand mama a spus,” Sunt obosită si e tarziu. Cred că mă voi duce in pat.”
O ia spre bucătarie ca sa facă sandvisurile pentru a doua zi. Spală castroanele de popcorn, scoate carnea afară din congelator pentru cina din seara următoare, verifică cerealele, umple borcanul cu zahăr, pune linguritele si castroanele pe masă si pregăteste filtrul de cafea pentru a doua zi dimineata.

Apoi pune niste rufe la uscat, mai bagă niste haine in masina de spalat, calcă o camasa si coase un nasture care cadea de la o bluza. Strânge piesele jocului ramas pe masa din sufragerie, pune telefonul la loc, aseaza agenda de telefon la loc in raft. Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune un prosop la uscat pe bara.

Se intinde, casca si o ia spre dormitor. Se opreste la birou si scrie o notita pentru profesoara, numara niste bani pentru excursia de maine si ridica o carte de scoala cazuta sub scaun. Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten, o bagă in plic, scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita pentru cumparaturi. Le pune pe amandoua lânga geanta ei.
Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da cu crema de noapte antirid, se spala pe dinti si isi curata unghiile.

Tata ii striga, “Credeam ca te duci in pat.” “Sunt pe drum,” raspunde ea.
Adaugă apă în vasul cainelui, da pisica afară si se asigura ca usile sunt inchise cu cheia si ca lumina e aprinsa pe terasa.
Se uită in camera copiilor, le stinge lampile de pe noptiere si televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete murdare in cosul de rufe si vorbeste un pic cu unul dintre copii care isi termina lectiile.
In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi aseaza hainele pentru a doua zi si indreapta raftul de la pantofi.

Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte importante pentru a doua zi. Isi spune rugaciunea si vizualizeaza implinirea dorintelor ei. Minunat!

In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta nimanui,”Mă duc în pat.”

Stiu ca va regasiti in randurile astea, stiu ca daca nu sunteti femei, aveti o astfel de femeie langa voi. Randurile astea sunt in cinstea lor si pentru ele…”

Like and share daca v-a placut, sa citeasca si mamele, surorile, prietenele, colegele voastre…in fiecare dintre ele se afla o femeie minunata si ele trebuie sa o stie.

Loading...