Sunt trei lucruri de care se tem majoritatea oamenilor: să aibă încredere, să spună adevărul în față și să fie ei înșiși în fața tuturor

“Cred ca fiecare dintre noi ave frica asta…ca vom acorda încredere prea ultă cui nu trebuie si vo fi răniți, că vo spune adevărul cuiva și vo fi respinși și că dacă suntem noi înșine în fața tuturor, vo fi judecati și nu vom fi înțeleși…

Lasă oamenii care nu sunt gata să te iubească. Acesta este cel mai greu lucru pe care va trebui să-l faci în viața ta și va fi și cel mai important lucru.

Încetează să porți discuții dificile cu oameni care nu vor să se schimbe. Încetează să te prezinți persoanelor care nu au niciun interes în prezența ta. Știu că instinctele tale sunt să faci tot posibilul să fii apreciat de cei din jur, dar este un impuls care îți fură timpul, energia, sănătatea mentală și fizică.

Dacă ești exclus, insultat, uitat sau ignorat de oamenii cărora le dedici timpul, nu îți faci o favoare continuând să le oferi energia și viața ta.

Decide că meriți o prietenie adevărată, angajament real și iubire completă cu oameni sănătoși și prosperi. Așa că așteaptă să vezi cât de mult începe să se schimbe totul.”

ANTHONY HOPKINS