Suntem o generație tristă, plină de invidie, ură și orgolii

Generația noastră este una greu de mulțumit.
Mereu pe fugă, mereu nerăbdători, fără scop sau loc în viață, triști, supărați, invidioși și orgolioși.
Mereu vrem mai mult de la viață. Suntem plini de emoții negative, care ne fac să ne simțim „mizerabili” și ne ajută să ne distrugem relațiile.

Pentru a da drumul la aceste două emoții negative, trebuie să înțelegem în profunzime de unde provin acele sentimente, care este cauza lor.

Banii sunt una dintre cele mai comune probleme pentru generația noastră. Mulți dintre noi avem probleme în găsirea unui loc de muncă, locuiesc în continuare cu copiii lor sau își pun îngrijorări serioase cu privire la câștigarea de bani suficienți pentru a-și începe propria viață.Tinerii de astăzi se confruntă cu dificultăți financiare destul de mari. De asemenea, au probleme cu economisirea de bani, din cauza recesiunii din anii anteriori.

Viața uneori nu e corectă. Întotdeauna vor exista oameni cu mai multe talente, sănătate, posesiuni sau reputație mai bună decât tine.

Pentru a da drumul bunurilor și relațiilor tale este nevoie și de înțelepciune. Ți-ai dat seama că nu trebuie să deții obiecte sau oameni pentru a fi tu însuți. Ele pot contribui la bucuria ta, dar fericirea ta nu depinde de ele.Calea de a crede doar ceea ce vi se spune este ușoară. Calea către înțelepciune necesită încredere, curaj, adaptabilitate și răbdare.

Nu trebuie să dați vina pe viață pentru acțiunile voastre.Nu vă așteptați la perfecțiune. Vi se permite să faceți greșeli. Rețineți cu atenție aspectele alegerilor pe care le puteți controla, precum și cele pe care nu le puteți face și nu vă învinovățiți pentru că nu ați făcut totul corect.