Suntem trecători în această lume, datoria noastră este să trecem frumos

Cu toții suntem trecători prin această lume… Ne naștem ca să învățăm, să iubim, să greșim, să râdem și să plângem până în ultima secundă a vieții noastre. Apoi ne ducem tăcuți… unii cu sufletele goale, alții cu ele pline, ne ducem tăcuți de parcă nici n-am fi existat vreodată pe acest pământ…
Fiecare zi e un dar, omule frumos…Trăiește-o și umple-o acum cu lucrurile care-ți plac, căci într-o bună zi s-ar putea să nu mai poți, să nu mai vrei sau pur și simplu să nu mai ai timp pentru a le mai putea face…
Toti suntem simpli trecatori prin lumea asta, iar destinul orice am face nu il putem shimba. Cred ca cel putin putem decat sa ii urmam cursul si spun acest lucru pentru ca ne este dat de sus, bun sau rau noi trebuie sa il urmam.

Am inteles pana la urma rostul greutatilor abia dupa ce a aparut din nou soarele si am inteles ca tot raul este spre bine si ca toate vin la momentul potrivit, nici mai repede, nici mai tarziu.
Da cred in destin…si mai stiu un lucru ca ceea ce e scris se va intampla cu sau fara vointa noastra….Nimic nu e intamplator pe lumea asta si mai cred ca Dumnezeu hotareste ceva pentru fiecare. Oricat ne-am zbate destinul este scris in stele….