Te-ai născut să învingi nu să îți plângi de milă

M-am săturat să fiu puternică tot timpul

Uneori, această epuizare pe care o simt în oasele mele, corpul meu, inima și sufletul meu, dar mai ales în cap, este imposibil de descris. M-am săturat să fiu puternică. M-am săturat să mă prefac că nimic nu este în neregulă. Nu mai pot să mă prefac că viața mea nu este în bucăți, când toată lumea crede că am descoperit totul.

Nici nu știu cum s-a întâmplat. Mereu am avut senzația că nu sunt capabilă să fac nimic de una singură. Nu am crezut niciodată că voi fi văzută ca puternică sau autonomă. Dar cumva, am devenit exact așa. Și dintr-o dată, după ce m-am întors și am văzut ceea ce am împins și am rămas în picioare, mi-am dat seama că sunt cu adevărat puternică.

Dar totul are limitele sale. În timp ce încercam să supraviețuiesc, lovituri noi mi-au venit în continuare. Bătându-mă și aruncându-mă, luându-mi totul. Prietenii mei, dragostea vieții mele, chiar și viața mea așa cum o știam. A trebuit să o iau de la capăt. Și trebuia să fiu mai puternică ca oricând, dar pe cont propriu.

Obișnuiam să mă consider slabă din cauza anxietății mele, a sensibilității mele ridicate și a cât de ușor sunt rănit. Dar, mai recent, am început să mă văd puternică, deoarece lucrurile nu au fost simple sau ușoare pentru mine. Am fost doborâtă de multe ori, uneori de lucruri mici, cum ar fi anxietatea, alteori de evenimente de viață mult mai mari. Dar chestia este că întotdeauna mă ridic.

SI că nu am să rămân niciodată jos!