Te-ai săturat să fii falit și fără bani? Poate totuși mai este ceva de făcut

Vor exista momente în viața noastră când ne vom simți faliți, nu numai la nivel financiar, ci și spiritual. Asta ne va face să ne simțim frustrați, supărați și triști. Ne vom înconjura de emoții negative, făcându-ne să plângem.

Deci, iată câteva modalități de a atrage banii și de a nu mai fi falit:

Nu ar trebui să ne facem griji pentru bani.
Minunile vor începe să se întâmple imediat după ce nu ne mai îngrijorăm de numerele contului nostru bancar. Uneori, fiecare dintre noi ar simți că efortul nostru nu dă roade; cu toate acestea, nu putem ști cine urmărește. De exemplu, poate fi acea zi anume când vom primi o surpriză frumoasă când ne așteptam cel puțin.

Ar trebui să ne simțim recunoscători.
Știm cu toții că bogăția nu ține doar de bani. Când ne uităm în jur și ne vedem împrejurimile, vom realiza cât de abundenți suntem. Ne vom da seama că ne simțim fericiți pe măsură ce suntem într-o relație. Ne vom simți recunoscători pentru tot ceea ce avem, cum ar fi pentru părinți sau în viață, prieteni adevărați sau mâncarea din frigiderul nostru. Recunoștința ne va ajuta să ne simțim abundenți. În același timp, nu ne putem simți recunoscători și lipsiți.

Ar trebui să ne distrăm mai mult.
Ei bine, banii sunt, de asemenea, energie, ceea ce înseamnă că atunci când nu curge, vor fi vibrațiile noastre destul de scăzute sau pe măsură ce experimentăm blocaje în alte zone ale vieții. De exemplu, putem refuza numeroase invitații de la prietenii noștri, deoarece ne este teamă că ne vom cheltui banii. Cu toate acestea, odată ce vom începe să ne distrăm mai mult, vibrațiile noastre și, de asemenea, banii, se vor îmbunătăți pentru cei mai buni.

Ar trebui să practicăm îngrijirea de sine și iubirea de sine.
Suntem aproape siguri că de fapt atragem ceea ce suntem. De exemplu, atunci când avem grijă de noi înșine, vibrația noastră este mare; prin urmare, atragem mai multe lucruri pe care le dorim. Putem practica îngrijirea de sine și iubirea de sine în multe moduri diferite, cum ar fi hrănirea corpului cu mâncare care ne face să ne simțim bine sau purtând haine confortabile pentru noi și exerciții fizice.

Ar trebui să luăm măsuri rezonabile și radicale.
Când avem o zi de muncă, nu înseamnă că renunțăm la visele noastre. Când vom avea în sfârșit o sursă de venit constantă în fiecare lună, ne vom simți mult mai bine, întrucât vom ști că nevoile noastre de bază au fost îndeplinite în cele din urmă. Cu aceasta, putem folosi ceea ce a mai rămas din timpul nostru pentru a ne concentra atenția asupra locului nostru de muncă de vis.

Ar trebui să dăruim.
Când simțim o lipsă în viața noastră, ar trebui să dăm. Ne putem invita prietenii la cină, sau să împărtășim postări inspirate, să donăm sau putem face tot ce simte inima noastră că ar trebui să facă. Știm că banii sunt doar un schimb, așa că atunci când dăm valori oamenilor, Universul ne va răsplăti.