Te rog, fii suficient de puternică pentru a te îndepărta de oamenii, locurile, situațiile care îți fac rău

Iată cine ești cu adevărat: ești o persoană minunată!
Tu, cu acei ochi care văd numai binele din această lume și mâini care îi binecuvântează pe alții; cu un zâmbet care luminează străzile și o inimă cu capacitatea de a topi aisberguri. Știi să iubești, pentru că ai făcut-o mereu, fără să aștepți nimic în schimb.

Când sunteți într-o relație, vă deschideți, lăsați oamenii să intre, vă dați complet – uneori până la autodistrugere. Uneori pentru cei care nu merită. Din păcate, o persoană cu o inimă atât de grozavă poate ajunge cu mâinile goale. Doar pentru că iubești oamenii, nu înseamnă că îi poți schimba.

Uneori intri într-o relație care îți rupe inima în cele din urmă. Iubești oamenii care te trădează, îți provoacă durere, te subestimează. Uneori te ignoră și se simte teribil de neplăcut. Pentru că îi iubești atât de mult, merită să fii iubit înapoi.

Meriti mai mult. Ești demnă de respect. Ești o adevărată experiență. Ești o persoană care merită să vezi un zâmbet fericit lângă tine când te trezești; meriți ca cineva să se gândească la tine toată ziua și nu doar când se plictisește. Nu sunteți un plan de rezervă și nici o comoditate. Ești o persoană cu demnitate.

 Trebuie să fii alături de cei care te vor face să te îndrăgostești de viață și de tine însuți. Dacă iubești pe cineva care face opusul, ar trebui să-l lași să plece.  Trebuie să găsești forță pentru a continua, să te prețuiești, să te respecți și să te prețuiești și să știi că undeva acolo, există cineva care te va trata așa cum merită să fii tratat.

Uneori dragostea ta nu este suficientă, nu poți repara o persoană și armonizează relațiile singure. Și asta nu este vina ta. Ai puterea de a vedea realitatea, de a-ți da seama că meriți mai mult, pentru că poți da foarte mult persoanei pe care o iubești. Știți că ați făcut totul pentru a vă salva relațiile. Și acum este timpul să vă salvați.