Ți s-a așezat un fluture pe tine sau a zburat în jurul tău? Iată 5 mesaje pe care universul ni le trimite prin fluturi

Știați că există 750.000 de specii de fluturi doar în Statele Unite ale Americii? Aceste creaturi minunate nu numai că înfrumusețează lumea înconjurătoare, ci sunt responsabile și pentru polenizare.

De exemplu, este o veche vorbă bengaleză că fluturii anunță o nuntă și că, dacă vreunul se așează pe tine, îți aduce dragoste și romantism în viața ta.

Să ne uităm la 5 mesaje pe care universul spiritual le trimite, prin apariția fluturilor:

  1. Călătoria voastră spirituală ar trebui să înceapă

Fluturele, așa cum am spus mai devreme, reprezintă tranziția, transcendența și, de asemenea, schimbarea. Asadar ar trebui să-ți iei mai mult timp pentru a te gândi la tine, pentru a te uita în interiorul tău pentru răspunsuri pe care crezi că tu și lumea din jurul tău are neapărată nevoie.

  1. Întoarcerea / învierea

Dacă vă întristați sau jeliți pierderea cuiva, ceva sau pur și simplu o legătură / atașament de care ați fost foarte mândru, vederea unui fluture poate fi doar un semnal al persoanei dragi pierdute care afirmă că se întorc într-o formă sau alta în viața ta sau pur și simplu că acesta nu este sfârșitul călătoriei tale; de acum înainte trebuie să continuați, pe propria putere.

  1. Un înger păzitor

Tărâmul spiritual are adesea ființe binevoitoare care caută doar să protejeze și să hrănească o ființă umană. Nu au în vedere niciun motiv ascuns și nici nu au nicio interes ascuns. Unul dintre modurile în care acești îngeri păzitori vorbesc cu tine este prin trimiterea fluturilor în calea ta: anunță știri care nu pot fi transmise în moduri convenționale.

  1. Începutul unei noi ere

În domeniile romantismului și creativității. Fluturii reprezintă ambele în aproape toate culturile șamanice. Ei sunt felul în care lumea spirituală spune că ați ajuns la acel moment din viața voastră în care trebuie să vă ramificați și să înfloriți în moduri pe care nici voi, nici cei din jur nu v-ați fi așteptat vreodată. Deci, închideți-vă și pregătiți-vă pentru a atinge noi culmi.

  1. Acțiune

Ați fost în propriul cocon suficient de mult timp. Lumea vrea să-ți vadă aripile și meriți să zbori. Deci, faceți-vă o favoare dvs. și lumii din jur și evoluați.