Ți se vor întâmpla lucruri bune atunci când vei îndepărta din viața ta tot ce e rău

Pentru a deveni cu adevărat mai pozitivi în gândurile noastre, trebuie să începem prin a accepta cine suntem. Dacă ne dorim să fim mai slabi, mai fericiți, într-un loc de muncă mai bun sau să trăim într-o altă casă este o risipă de energie. Energia care ar putea fi cheltuită lucrând la ceea ce putem îmbunătăți.

Singura modalitate de a fi persoana pe care vrei să o faci este să accepți cine ești și să acționezi zilnic pentru a-ți susține creșterea. Utilizați aceste cinci sfaturi pentru a elimina modelele negative de gândire și pentru a vă gândi bine.

1 – Îndepartati gândurile negative
Un gând este doar modul nostru de a vorbi cu noi înșine. Întrucât gândurile noastre ne influențează viața, este extrem de important să ne modelăm gândurile astfel încât să fie pozitive, încurajatoare și motivaționale. Dacă sunt adevărate, atunci puteți începe să vă antrenați mintea pentru a rămâne pozitiv. Cu toate acestea, mai mult ca sigur, acestea sunt false. Și atunci când vă demonstrați că nu sunt valabile, puteți începe să le lăsați să meargă mai departe

2 – Vorbește cu tine însuți
Când sunteți înconjurat de prieteni care vă sprijină, veți auzi adesea lucruri precum „Știu că puteți face acest lucru” sau „Este minunat că faceți asta”. Totuși, atunci când vorbim cu noi înșine, este probabil să auziți „Nu sunt sigur despre asta”, „Sper că o pot face” sau „Ce fac?” Ascultați mesajele pe care vi le spuneți. Subconștientul tău nu știe diferența dintre un gând serios sau unul spus ca un mod de a nu te lăuda.

3 – Eliberați necesitatea aprobării
Nevoia noastră de aprobare joacă un rol important în gândurile noastre. Ne ucide capacitatea de a gândi pozitiv și ne împiedică să călătorim. În schimb, gândim și acționăm pe baza agendelor altor persoane. Nevoia de aprobare ne afectează negativ viața – amânăm, evităm să facem lucruri importante, simțim anxietate și teamă și ne blocăm în îngrijorare – totul în căutarea obținerii aprobării.

4 – Gândește-te mai mult
Este obișnuit să ne subestimăm stabilindu-ne obiective mici. Cu alte cuvinte, ne acoperim pariurile pe succes stabilindu-ne obiective care pot fi atinse. Această mentalitate este mai dăunătoare decât utilă. Împingerea pe noi înșine ne testează forța și hotărârea și ne permite să continuăm să creștem. Lumea are resurse infinite disponibile și, atunci când te gândești mare, începi să profiți de posibilitate.