Toate femeile puternice păstrează aceste 5 tipuri de oameni în viața lor

Femeile puternice isi fac cei mai buni prieteni, chiar și pentru unii bărbați. Este așa pentru că femeile puternice sunt oneste, directe, încurajează independența, își au spatele prietenului și sunt întotdeauna acolo pentru a încuraja și inspira. Iată cinci tipuri de prieteni pe care femeile puternice le păstrează în viața lor:

1. Prietenul înțelept
Viața devine serioasă și cu toții avem nevoie de acel prieten care ne amintește în permanență de importanța umorului și ne împiedică să devenim răi și să ne simțim mizerabili. Acești oameni au capacitatea de a simți cumva disperarea și durerea cuiva și de a oferi o linie de ciupire la momentul potrivit

2. Detectorul de minciuni
Unii oameni sunt ca un aparat poligraf cu capacitatea de a simți o minciună la câțiva kilometri distanță. Deși nu au 100% dreptate tot timpul, totuși sunt destul de apropiați. Nu numai că posedă această abilitate uimitoare, dar sunt și prieteni grozavi.

3. Prietenul furios
Acești oameni demonstrează că furia este în regulă fie prin cuvânt, fie prin faptă. În mod similar, diferențiază repede între furia de virtute și furia grosolană.

4. Prietenul inadaptat
Când vine vorba de prietenie, inadaptatul este o persoană care duce diferite tipuri de viață, ceea ce îi face un prieten potențial grozav. Acești oameni au capacitatea de a ne învăța diferite puncte de vedere și o lecție critică, cum ar fi toleranța.

5. Prietenul care încurajează
Când viața devine dificilă, avem tendința de a ne auto-răni. Acesta este un tip de prieten care te îmbrățișează, spunând „Ține minte punctele tale forte”.