Toate sunt frumoase dar să nu uităm că nu luăm nimic cu noi

Nimic din ceea ce avem nu este cu adevarat al nostru. Pentru ca mai devreme sau mai tarziu, noi oamenii, vom pleca si vom lasa totul aici, pe pamant. Nimic din ceea ce avem, nu e al nostru. Iar noi suntem doar in trecere pe acest pamant. Adunam atat de multe iar cand plecam, plecam atat de…goi. Nu luam nimic cu noi, nici macar amintirile.

Suntem rai, egoisti, uram, iubim, ne razbunam, suparam, uneori facem oamenii dragi sa planga. Trecem prea grabiti prin viata si nu ne gandim cat e de scurta. Alergam, adunam, risipim clipe. Nu mai stim sa pretuim. Nu mai stim sa dam importanta orelor, zilelor. Pierdem atata timp facand averi materale si nu ne gandim nici o clipa ca nu vom avea nevoie de ele…dincolo.

Linişteşte-te, viaţa trăită pe Pământ nu este atât de cenuşie precum ți se pare că este în unele zile. Sunt convins că omul care a plecat de lângă tine a fost minunat, că, a avut un impact pozitiv asupra celor pe care i-a lăsat astăzi să experimenteze și altceva. Iar, toate etapele vieţii trebuie trăite cu inima.
În viaţa trăită pe Pământ un simplu ce mai faci, rostit la momentul potrivit, către oricine, îţi poate construi întreaga viaţă.

Viaţa, nu se termină niciodată. Imaginează-ţi tristeţea pe care ai simţit-o când ţi-ai luat rămas bun de învăţătoarea cea dragă, atunci când ai absolvit. Viaţa nu s-a terminat odată cu tristeţea ce te-a copleşit, ba abia avea să înceapă.”