Tot ceea ce cauzăm altuia, mai devreme sau mai târziu vom suporta și noi înșine

Este necesar să nu uităm niciodată că: “ceea ce ţie nu-ţi place, altuia nu face”. De fapt, nimic nu e întâmplător şi merităm să suportăm tot ceea ce ne este dat, pentru ca noi l-am gandit despre noi sau despre altii. Răul pricinuit altuia prin gand, vorba sau fapta ne face rău şi nouă inzecit.

Legea de bază a universului e legea bunei rânduieli: Ce dai bine sau rau, aceea primeşti mult amplificat. Nimeni nu poate face rău fără să plătească, aşa cum nu poate face bine fără a fi răsplătit.

Gândurile, cuvintele şi acţiunile noastre sunt energii. Tot ce emitem în exterior se întoarce la noi. Ce semeni, aceea vei culege. Tot ce trimitem în exterior ca gând, cuvânt, fapta sau afecţiune este returnat, amplificat către noi. Noi atragem în permanenţă evenimente compatibile cu gândurile care le emitem.

Izbucnirile nervoase însoţite de cuvinte necontrolate, nu trec niciodată fără urme, nici pentru cel căruia îi sunt adresate, nici pentru cel care le adresează.

Nici un om de pe pământ nu se poate plânge că e agresat de cineva, fiecare se agresează de fapt singur prin ceea ce gandeste, spune si face asupra lui sau a celorlati. Noi suntem singurii responsabili pentru consecinţele faptelor, gândurilor,sentimentelor şi cuvintelor noastre.

Orice cuvânt, orice gând, orice faptă rămân întipărite în arhiva conştiinţei cosmice şi după ele vor fi judecate de spiritele noastre după moarte.

Ti-a plăcut, dă-l mai departe! Poate ai pe cineva care va fi ajutat de aceste rânduri.

 

Loading...