Toti avem nevoie de Dumnezeu. În orice secundă, în orice moment

Se întâmplă ca Dumnezeu să lucreze în tăcere. Să privească la noi și să nu intervină. Să ne însoțească pe drumurile pe care noi le credem potrivite, dar să nu facă nimic ca să ne corecteze pașii. Pentru că El știe că nu este primit din toată inima în viața noastră. Pentru că știe că doar la nevoie omul îl caută, se roagă și începe să spere.

Și totuși, ce facem cu restul momentelor în care ne zbatem neputincioși, deși El este lângă noi? Ce facem cu restul zilelor noastre când ne simțim copleșiți, vlăguiți și incapabili să mai vedem lumina? Ce facem când în viața noastră stăpânește haosul, când simțim acut durerea neîmplinirii și când totul în jurul nostru pare a se prăbuși?

Îl căutăm din nou. Ne rugăm din nou. Îl strigăm din nou. Și poate că viața noastră va cunoaște din nou înflorirea. Dar, dacă invitația nu este pentru totdeauna și din sufletul, dacă credința noastră presupune din nou condiționări, dacă nu ne încredem total în Promisiunea Sa totul este în zadar. Ne vom reîntoarce la vechile gânduri negative, la deja familiarele griji și frici, la binecunoscutele întrebări și îndoieli.

Privește îndeaproape la viața ta, la clipele prin care ai trecut și poate treci chiar și acum, la zbaterile și îndoielile tale, la eșecurile pe care le porți chiar de la început, la sufletul tău care este sătul de neîmplinire!

Privește și întreabă-te dacă aceasta este starea pe care o dorești pentru restul vieții tale. Întreabă-te dacă ceea ce simți acum, dacă ceea ce porți acum, dacă ceea ce te încearcă acum este benefic pentru sufletul și mintea ta, pentru fericirea ta, pentru visurile tale, pentru viața pe care ți-o dorești din tot sufletul.

Facem atât de multe eforturi pentru a avea viața perfectă și nu înțelegem că Dumnezeu este cel care aduce perfecțiunea în viața noastră. Să încetăm în a mai caută materialul în lumea aceasta, pentru că tot ce avem nevoie este Dumnezeu. Atunci când îl primești pe Dumnezeu în viața ta El vine cu tot ce ai nevoie. Trebuie doar să crezi și să te încrezi în Promisiunea Sa.

sursa – https://viatateiubeste.wordpress.com/