Toţi greşim, puţini iertăm!

În primul rând, toţi gresim.Faptul că îţi recunoşti vina şi regreţi că ai săvârşit-o ar trebui să fie pentru tine un motiv de încurajare. În primul rând, sunt mulţi oameni care gresesc, dar nu văd ca fiind ceva greşit în ceea ce fac; totuşi ţie Dumnezeu ţi-a deschis ochii şi te-a ajutat să înţelegi ce putere de distrugere are păcatul.
Însă Dumnezeu nu doreşte să îţi trăieşti viaţa copleşit de un sentiment de vinovăţie. El doreşte ca tu să cunoşti şi să trăieşti din plin experienţa iertării pe care El o oferă.
Toţi greşim, e omeneşte însă când vine vorba de a ierta puţini o fac, invocând faptul că iertarea necesită timp. Niciodată nu urî pe cineva. Nu-i va pasă aceluia şi nu-l vei răni cu nimic. Ţie îţi vei face rău pentru că îţi înnegreşti sufletul!

Înconjoară-te de oameni minunaţi care îţi fac viaţa frumoasă, te iartă, te acceptă aşa cum eşti şi nu te uită, chiar dacă nu dai telefoane zilnic, mesaje sau altele. Prietenii sunt acolo, indiferent dacă viaţa ta este prea aglomerată, însă sunt conştienţi că îi iubeşti necondiţionat şi te iubesc la rândul lor, oricât de ocupată ai fi!
Nu putem să ne îmbătăm cu apă rece. Nu putem crede că oricând vrem, batem din palme, şi suntem fericiţi. Dacă nu lupţi, nu eşti fericit. Dragostea şi fericirea cer sacrificii. Cine spune că nu s-a sacrificat din iubire ori minte ori nu a iubit cu adevărat.