Toți plecăm cu mâinile goale din această lume, la fel cum am venit. Important este însă să plecăm inima împăcată și sufletul liniștit

“Din păcate, această zicală este foarte adevărată. Atunci când vine momentul să plecăm din această lume, noi plecăm cu mâinile goale, la fel cum am venit, fără să luăm ceva cu noi. Suntem născuți singuri fără nimic, trăim singuri, murim singuri, fără să luăm nimic.
Doar prin dragostea și prietenia noastră putem crea iluzia pentru moment că nu suntem singuri. Suntem cu adevărat singuri în acest univers, din momentul în care ne-am născut, până în momentul în care vom muri. Vedem și experimentăm lumea prin ochii noștri și suntem doar priviți la gândurile și experiențele noastre.
Oamenii pot să-și împărtășească gândurile și experiențele cu ceilalți, însă, în cele din urmă, îi puteți înțelege doar în mod personal, prin ochii voștri, așa cum a fost, nu putem înțelege cum să trăim ca fiind altcineva.

Ei bine, ați auzit probabil de multe ori spunându-se că nu ducem cu noi nimic când plecăm, că plecăm singuri, cu mâinile goale, și chiar așa și este.
Putem fi prim-miniștrii, președinți sau orice altceva, dar când plecăm, suntem simpli oameni. Putem fi foarte bogați și tot plecăm săraci. Toți plecăm cu mâinile goale din această lume, la fel cum am venit, fără vreă diferență. Dar important este să plecăm cu mâinile curate și cu fruntea sus.” 

Sursa – https://www.wawlist.com/2019/07/02/intr-o-zi-toti-plecam-cu-mainile-goale-din-aceasta-lume-la-fel-cum-am-venit/