Totul este energie și o controlăm cu puterea gândurilor noastre

Premiul Nobel pentru câștigătorii fizicii, fără îndoială, a dovedit că lumea fizică este un mare ocean de energie care se materializează și se dematerializează într-o fracțiune de secundă, iar și iar. Nimic nu este solid. Aceasta este lumea fizicii cuantice. Au dovedit că gândurile sunt responsabile de menținerea acestui câmp energetic în continuă schimbare, sub forma și forma obiectelor pe care le cunoaștem.

Uita-te in jurul tau. Tot ce vedeți în lumea noastră fizică a început ca o idee care a continuat să crească până când s-a materializat într-un obiect fizic printr-o serie de pași. Te transformi literalmente în gândurile tale cele mai frecvente. Viața ta a devenit ceea ce ți-ai imaginat și în care ai crezut. Lumea este literalmente oglinda voastră, vă permite să experimentați tot ceea ce credeți că este adevărul în acest plan 3D … până când îl schimbați.

Lumea noastră este formată din suflet, minte și corp.

Fiecare dintre aceste trei are o funcție unică. Ceea ce puteți vedea cu propriii ochi și experiența cu propriul corp este lumea fizică, pe care o numim CORP. Corpul este un efect creat de o cauză. Această cauză se numește GÂNDIRE. Corpul nu poate produce. Poate experimenta și experimenta doar … este o abilitate unică. Pe de altă parte, gândul nu poate experimenta … poate crea, crea și interpreta.

Este nevoie de o lume a relativității (lumea fizică, corpul) pentru a fi experimentată. Sufletul este totul, cel care dă viață gândire și trup. Corpul nu are puterea de a crea, deși dă iluzia că da. Această iluzie este motivul din spatele atâtea frustrări. Corpul este un efect pur și nu are puterea de a provoca sau de a crea. Cheia este să folosim aceste informații pentru a vedea Universul într-un mod diferit decât îl vedem acum, astfel încât să putem manifesta ceea ce ne dorim cu adevărat.