Trăiește cu bucurie, iubește cu dăruire și nu-ți pierde niciodată credința în Dumnezeu

”Dumnezeu este TOT. În orice gest, indiferent dacă îl consideri mare sau mic, îl poți recunoaște pe Dumnezeu. Într-un măr proaspăt copt, într-un apus de soare, într-o floare și în inocența din ochii unui copil îl poți recunoaște pe Dumnezeu.
Divinitatea îți este în permanență alături, însă dincolo de a recunoaște Divinul din jur, este important să nu uiți de cel mai important loc în care Dumnezeu merită recunoscut. Este important să nu uiți că împărăția lui Dumnezeu este în interiorul omului. Adică în interiorul tău.
Așa că fii bun, trăiește cu grijă și iubește cu toată ființa ta și cu tot cugetul tău. Iar când vei fi făcut acestea, vei simți cum tu dintotdeauna ai fost în Dumnezeu, iar Dumnezeu ți-a fost în permanență alături.

A trăi cu grijă înseamnă să iubești și să îți asumi responsabilitatea pentru fiecare aspect al realității tale.
Ai grijă de oamenii din realitatea ta. Și asta pentru că având grijă de ei, ai grijă de tine. Desigur însă, nu te apuca să îi ajuți pe ceilalți înainte de a te fi ajutat mai întâi pe tine. Și asta pentru că atunci când la nivelul Sinelui vei fi cristalizat Divinul în rezonanță cu planul pe care ți l-ai ales înainte de întrupare, tu vei radia necontenit iubire.
Nu poate fi altfel. Iar rezultatul acestor raze de iubire care vor pleca natural din interiorul tău, se vor reflecta în gesturi pe care ceilalți le vor simți inevitabil ca armonioase.
Și atunci, orice poziționalitate se va evapora de la sine. Fiindcă indiferent dacă tu vei fi președintele României sau un om obișnuit, impactul armoniei din interiorul tău se va reflecta la nivel Universal.
Pentru ca asta să se întâmple însă este important să nu îți pompezi ego-ul în mod inutil și să nu te lași detractat de imperiul de gânduri inutile prezente în subconștient. Dând toate aparențele la o parte, tu concentrează-te pe esență și mergi pe drumul tău. Urmează-ți calea și fă ceea ce ți-ai propus să faci aici pe durata acestei întrupări. Și asta pentru că nicio amăgire nu îți va aduce mai multă satisfacție autentică și împlinire decât ducerea la bun sfârșit a scopului pentru care te-ai întrupat.

autor, cu multumiri Cosmin-Constantin Cîmpanu