“Trăiește fiecare clipă cu bucurie, fiecare minut cu speranță, fiecare oră cu răbdare, fiecare zi cu înțelepciune”

„In viata exista si suparari, si bucurii. Suntem vulnerabili cand avem greutati, poate pentru ca in acel moment le punem inaintea fericirii, le vedem numai pe ele.

Sa pastram in inima noastra un coltisor neintinat… rezervat numai fericirii sufletului, in care sa ne intoarcem cand avem greutati, in care sa ne incarcam pozitiv si sa reusim sa anihilam partea negativa… Fiti risipitori cu iubirea.

“Traieste in bucurie, in iubire chiar si printre cei care urasc!

Traieste in bucurie, in sanatate chiar si printre cei care-s bolnavi!

Traieste in bucurie, in liniste chiar si printre cei ce sunt nelinistiti!

Lasa incolo castigul si pierderea si descopera bucuria!”

Bucuria de a fi nu depinde de nimic din exterior. Odata implinite nevoile de baza, daca esti in viata, poti sa fii bucuros! Acesta este singura conditie a bucuriei interioare. De fapt, nu este nicio conditie, deoarece esti tot timpul in viata, indiferent ce se intampla in viata ta. Si atunci, a fi bucuros este natura ta interioara pe care insa ai uitat sa o manifesti.

In mod deloc intamplator, atunci cand esti trist, ingrijorat sau nemultumit, esti lipsit de energie, esti lipsit de imaginatie si de capacitatea de a actiona. Iar atunci cand esti bucuros, esti exact opusul: ai energie, ai imaginatie si esti entuziast sa actionezi.

Viata este ca un joc (nu ca o joaca!) Joac-o frumos, cu bucurie!

Traieste fara sa te obsedeze castigul si fara sa te sperie pierderea. Traieste fara sa te gandesti la ce o sa se intample. Nu conteaza daca ai castigat sau ai pierdut. Singurul lucru important este cum ai jucat. Ai jucat astfel incat fiecare clipa din viata ta sa fie o clipa de bucurie?