Trăiește-ți viața clipă de clipă, nu poti stii când se termină totul…

“Trebuie să trăiești în prezent, să-ți găsești veșnicia în fiecare clipă.

Fiecare zi ne dăruiește un nou început, oportunitatea de a crea ceva nou, ceva mai bun, să ne naștem din nou și să ne amintim cine suntem cu adevărat dincolo de temerile, îndoielile și ne siguranțele noastră. În fiecare zi ți se oferă un oportunitate să lași în urmă toate iluziile și să-ți făurești o viață mai bună.

Fiecare zi vine cu o nouă șansă dată dezvățat de toate temerile pe care le căpătat, dați înlocui fricile cu iubire și măcănit la curs da renunța la tot ceea ce nu te mai ajută și da te încrede încă odată în dragoste.

Nu lăsa necazurile de ieri să-ți preocupe mintea azi. Uită toate fricile din trecut, uite grijile de ieri și fă loc iubirii în inima ta. Lasă deoparte toate temerile tale îngroapă trecutul în fiecare seară și acordat șansa de a renaște din nou în dimineața următoare.

Umple fiecare zi cu iubire, bucurie și veselie, nu cu frică, regrete sau resentimente. Fii ca un nou-născut. Privește cu uimire lumea din jur. Fii atent la tot și la toate și străduiește te să percep lumea prin ochii iubire. Fără trecut și fără motive de teamă. Adu din trecut în prezent numai lucrurile care-ți aduc mulțumire și de care nu te temi să-ți amintești.

Amintiti-va toate aceste lucruri atunci cand, prinsi in tumultul vietii uitati cat de mult valoreaza o clipa…Si ca din aceste clipe este facuta toata viata noastra.”