Trebuie să înțelegi că nu fiecare om pe care îl pierzi este o pierdere și nu fiecare om pe care îl întâlnești merită să-l păstrezi…

”Oameni vin în viața noastră dintr-un anumit motiv, cu un anumit scop. Ei ne oferă lecții, aduc fericire sau tristețe, ne ajută să înțelegem ce dorim cu adevărat.

Uneori oamenii pleacă din viața noastră dintr-un anumit motiv și cu un anumit scop. Pleacă, pentru că deja și-am împlinit misiunea. Pleacă, pentru că ei sunt o fericire sau o tristețe temporară.

Când pleacă, doare. Te simți gol pe interior, îți pare că odată cu ei au luat ce ai avut mai bun, ți-au luat inima și sufletul. Aceste emoții sunt firești pentru început. Însă peste câteva săptămâni sau luni e timpul să faci câțiva pași în urmă.

Trebuie să înțelegi că, pierzând acești oameni care te-au trădat, care nu au împărtășit aceleași sentimente cu tine, doar câștigi. Îți permiți așa să fii un om liber și gata să iubească cu adevărat.

Deci încetează să te învinovățești, încetează să-i oferi celuilalt puterea să-ți nimicească ultimile emoții pozitive. Spune-ți în fiecare zi că asta nu este o pierdere, dar o victorie.

Și chiar dacă asta e greu, nu e o pierdere. El a trecut prin viața mea oferindu-mi o lecție. Îi mulțumesc pentru clipele când am fost fericiți și pentru clipele în care mi-a arătat cât pot fi de puternică.

Pierzându-l, m-am regăsit pe mine! Mi-am găsit visurile aruncate într-un colț. Dacă și tu ai așa sentiment, dacă l-ai lăsat să plece și pentru asta te învinuiești – nu merită! Pentru că aceste sentimente pentru tine nu mai contează nimic.

Posibil, pierzând, ai câștigat șansa la o nouă viață!”

Sursa http://www.cluber.com.ua/lifestyle/lichnaya-zhizn/2016/04/ne-kazhdoe-rasstavanie-eto-poterya/