Trecutul este ca un sac plin cu cărămizi: lasă-l și pleacă!

Este momentul sa accepti ce s-a intamplat si sa te concentrezi asupra prezentului, cel care conteaza cu adevarat, si sa incerci sa creezi un viitor mai bun, in care sa fii fericita.

Momentul in care incepi sa traiesti in trecut este exact momentul in care trebuie sa iti dai seama ca trebuie sa lasi totul in spate. Pentru a ingropa amintirile dureroase, a iti vindeca inima ranita si a merge mai departe pe drumul tau ai nevoie de timp, rabdare si multa iubire fata de tine, de sufletul tau.

Daca nu renunti la trecut, vei ajunge sa traiesti franturi din viata ta adevarata… pentru ca, in schimb, vei fi legata de tot ce s-a intamplat.

Nu te mai lupta cu morile de vant. Ai facut greseli, ai ales drumuri dificile, ai avut incredere in oameni toxici, nepotriviti pentru tine. Accepta tot ce s-a intamplat, invata-ti lectia si continua sa mergi mai departe.

Nu te concentra asupra trecutului pentru ca nu mai poti schimba absolut nimic din ce s-a intamplat si te consumi si suferi degeaba. Ofera-ti sansa de a iti invata lectia si de a merge mai departe.

Aceasta viata este prea scurta pentru a pierde timpul concentrându-te pe lucrurile care s-au intamplat deja

Singurele lucruri pe care le primesti traind in trecut sunt amintiri, rani si durere. Accepta tot ce s-a intamplat si alege sa faci pasi marunti pe drumul tau. Aceasta viata este prea scurta pentru a iti permite sa continui sa deshizi usile trecutului si sa tot suferi.

Orice ai face, nu mai poti da timpul inapoi. Nu mai poti schimba absolut nimic

Tine minte ca trecutul tau nu te defineste. Ai capacitatea de a decide cine vrei sa fii in aceasta viata, adevarata fericire se afla chiar in interiorul tau, in adancul sufletului tau.

Dacă permiti trecutului sa iti conduca gandurile si viata, nu poti fi cu adevarat fericita. Nu este ceva ce se intampla peste noapte, dar poate incepe cu un simplu gand dimineata. Alege doar sa ai incredere in tine.

Sursa: https://www.kudika.ro

Loading...