Trei cuvinte care îți pot influența prosperitatea, relațiile și sănătatea

Daca esti atent la cuvintele folosite iti poti schimba sanatatea si chiar mai mult decat atat

Daca esti constient de cuvintele pe care le folosesti poti avea un mare impact asupra rezultatelor personale. Injurand si barfindu-i pe altii sau invidiind alte persoane pentru succesul lor este doar un mod de a-ti sabota in cele din urma propria bunastare.

Așadar nu spune niciodată…

Nu pot

Daca ai ceva de facut, cand spui NU renunti la energia care te-ar putea ajuta sa obtii acel lucru, iti distrugi concentrarea si scopul.

Cand crezi ca ceva e imposibil, atunci chiar asa va fi, dar cand faci tot posibilul pentru a atinge un scop, lucrurile vor incepe sa se rezolve si imposibilul va deveni posibil.

Urasc

Daca e ceva ce te deranjeaza, ura il va face mai mare si mai dramatic, afectandu-ti constant dispozitia si energia. Cand simti ca urasti pe cineva sau ceva, izolezi acele parti din tine care nu-ti plac, pe care nu le vrei sau nu le intelegi.  Nu contempla lucrurile pe care le urasti; lasa-le sa se topeasca in mainile eterne ale iubirii.

Am nevoie

Daca este ceva ce-ti doresti foarte mult in viata, sentimentul de permanenta nevoie a acelui lucru nu va face decat sa atraga lipsa lui.  In loc sa simti ca ai nevoie de ceva, cel mai bine este sa te simti recunoscator pentru lucrurile pe care deja le ai, sa apreciezi instrumentele si calitatile pe care le ai si care te vor ajuta sa progresezi.

Sursa:  ortodox.md