Trei pași spre fericire. Pășiți cu încredere

Cu toții judecăm, criticăm și intrăm în stări mentale care nu sunt favorabile fericirii și sperăm să fim fericiți.
Cu toții suferim și uneori simțim fericirea din diferite motive.
Cu toții simțim că dragostea și sentimentele îi sunt contrare.
Cu toții, fără excepție, dorim fericirea.

De ce atunci fericirea pare atât de îndepărtată și de neatins? Uneori se pare că o simțim, dar doar pentru un scurt moment. Care este motivul pentru aceasta? De ce fericirea pare întotdeauna atât de departe?

Pur și simplu pentru că nu o înțelegem și nici măcar nu simțim esența sa pură în inimile noastre. Viața noastră este rezultatul a ceea ce este în inimile noastre, a ceea ce credem și înțelegem. Tu și cu mine experimentăm ceea ce experimentăm pentru că îl simțim, credem că este real și adevărat.

Realitatea vieții noastre este doar un rezultat al realității care există în inimile noastre. Care sunt fricile, durerile și fericirea ta? De ce te simți așa? Tot ceea ce vedeți în interiorul vostru  se construiește și se exteriorizează în viața voastră ca experiențe zilnice. cunoaște-te bine pe tine însuți, schimbă cine ești și viața ta va trebui să se adapteze la noul tău eu interior.

Deci, mai întâi să știi că viața ta nu este nimic mai puțin decât exteriorizarea realității tale interioare, cine ești cu adevărat. Toate sentimentele tale, indiferent dacă sunt pozitive sau negative în natură, emoții și credințe, pachetul complet.

Al doilea pas este să te schimbi pe tine și să nu mai încerci să schimbi lumea. Ați făcut asta întreaga viață, fără să știți că lumea în care locuiți este o simplă reflectare a sinelui vostru interior.

În al treilea rând, fii, fă și trăiește ceea ce vrei să experimentezi acolo. Pentru ceea ce simți, crezi și gândești, construiește-ți realitatea. Suntem pleiadienii și frații noii ere. Iată-ne, cu multă dragoste și bucurie. Fii lumina, trăiește în lumină și îți va lumina calea.