Trimite-mă Doamne oriunde vrei Tu dar, te rog, mergi cu mine.”

Dumnezeu nu ne forțează să-L iubim…

Așadar, ,,Dumnezeu ne iubește nespus de mult, însă iubirea Sa nu este o iubire condiționată‘’. Acesta nu ne spune: te iubesc ca să mă iubești, ci te iubesc oricum, te iubesc, chiar dacă nu îmi dăruiești întreaga ta inimă, ci doar o bucățică din ea, te iubesc, fiindcă ești copilul meu drag, te iubesc, fiindcă te-am creat după chipul și asemănarea Mea.

Îţi mulţumesc, Doamne, că nu m-ai părăsit nicio clipă pe cărarea vieţii mele, deşi poate meritam să fiu părăsit/ă pentru necredinţa și păcătoșenia mea. Îţi mulţumesc, Doamne, că m-ai ajutat să câştig multe lupte împotriva vrăjmaşului diavol. Îţi mulţumesc, Doamne, pentru darurile cu care m-ai înzestrat şi care mă ajută să depăşesc multe obstacole ce-mi apar în cale.

Îţi mulţumesc, Doamne, că Te răstigneşti şi azi, din iubire pentru mine şi întreaga lume şi mă hrăneşti cu sfânt Trupul Tău, şi-mi dai să beau scump Sângele Tău, pentru a mă întări în lupta cu cel rău şi pentru a nădăjdui la viaţa veşnică.

Îţi mulţumesc, Doamne, că m-ai ajutat să înţeleg, că după orice furtună soarele e şi mai strălucitor, că după orice cădere te poți ridica. Îţi mulţumesc, că m-ai învăţat să vin la Tine cu curaj, să Te caut când sunt ostenit/ă şi împovărat/ă, fiindcă Tu mă iubeşti şi eşti lumina ce alungă întunericul din viaţa mea.

Îți mulțumesc, Doamne, că Te întâlnești cu mine în spațiul Învierii Tale, în spațiul unde cârtirea, nemulțumirea, deznădejea, necredința, nerecunoștința nu își au locul.

Îți mulțumesc, Doamne, că Jerta Ta de pe Cruce și sfânta Înviere a Ta m-au întărit și mi-au dat putere și curaj de a lupta împotriva păcatului de orice fel și mi-a insuflat dorința de a mă transforma dintr-un smochin fără de roade, într-un măslin cu rod bogat de fapte bune și plăcute Ție.

citeste si ”Când ne mângâie Dumnezeu, nu ne poate vătăma nimeni, de ne-ar necăji mii şi mii de oameni. Când Dumnezeu întăreşte inima, nimeni n-o poate clătina”

sursa – https://jurnalspiritual.eu/dumnezeu-nu-iubeste-plangaciosii-dumnezeu-ii-are-in-brate-doar-pe-luptatori/